Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Matteo Ferrari firarda

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/07/2011 - 09:42 GMT+3

Yabancı oyuncu sorununun en önemli halkası durumuna gelen Matteo Ferrari antrenmanlara da çıkmayıp ortadan kayboldu. Kartal'ın basketboldaki dev transferi Deron Williams, siyah beyazlılara geleceğini açıkladı. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

matteo ferrari beşiktaş hürriyet

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Ferrari firar etti”
Çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren İtalyan futbolcu, önceki gün ortadan kayboldu. Beşiktaş yönetimi, Ferrari'nin idmana çıkmadığını noter kanalıyla tespit ettirirken, futbolcunun menajeri Egesel, "Ferrari alacaklarını istiyor, verilmezse FIFA'ya başvuracak" dedi.

“Ben de artık Beşiktaş’lıyım” NBA’in en iyi iki oyun kurucusundan biri olarak gösterilen Deron Williams, Amerikan basınına siyah beyazlı takıma transfer olacağını açıkladı. Williams, eşi ve dört çocuğunu da İstanbul’a getireceğini belirtti.

SABAH: “Amerikalı Nihat”
Beşiktaş ile yollarını ayıran milli futbolcu, Beckham ile takım arkadaşı oluyor. Bonservisi elinde olan Nihat Kahveci, Los Angeles Galaxy ile prensipte anlaştı.

“Ferdinand gibi olacağım” Bebe "Buraya kiralık geldim ama Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Burada iyi goller atıp Beşiktaş'ı kupalarda hedeflediği başarıya götürmek istiyorum" dedi. Beşiktaş'ın unutulmaz İngiliz futbolcusu Les Ferdinand gibi hatırlanmak için çalışacağını ifade eden Portekizli forvet, bunun olup olmayacağının hep birlikte görüleceğini kaydetti.

“Kayıp Ferrari’ye zabıt tutuldu” İstanbul'da bırakılan Matteo Ferrari'nin çalışmalara katılmaması üzerine siyah beyazlı yönetim Ümraniye'ye noter çağırarak İtalyan oyuncu için zabıt tutturdu.

HABERTURK SPOR: “Bravo Türkiye”
‘Kadıköy Panteri’ lakaplı Beşiktaş’ın efsane oyuncusu Pancu şike operasyonu için “Her ülke bu işin üstüne gitmeli... Yoksa futbol artık spor ve heyecan olmaktan çıkar” dedi.

FANATİK: “Huzurlarınızda Bebe ve Sidnei”
Bebe: Dünyanın en büyük takımlarından birine geldim. Bu sene kiralık olarak oynayacağım, forma giydiğim sürece iz bırakmak istiyorum. Sidnei: Karşısında zorlandığım bir santrfor hiç olmadı. Ligi tanımak için zamana ihtiyacım var, ancak kendime olan güvenim tam.

“Beşiktaş’a geliyorum” Kartal’ın potadaki transfer bombası Deron Williams Amerika’dan haber gönderdi: “Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Onlarca NBA oyuncusuyla telefonda görüştüm, Türkiye’yi soranlar oldu. Belki de beni takip edenler olabilir!”

MİLLİYET: “Ferrari kayboldu”
Beşiktaş’ın Avusturya kampına götürülmeyen İtalyan savunmacı, İstanbul’daki antrenmanlara da gelmemeye başladı. Siyah beyazlı yönetim, bundan dolayı noter tespiti yaptırdı. Ferrari’nin ülkesine dönmesinden şüpheleniliyor.

AKŞAM: “10-15 yıldız Türkiye yolunda”
Beşiktaş’ın Avrupa basketbolunun gündemine oturarak kadrosuna kattığı Deron Williams, “NBA yıldızları lokavt nedeniyle benim peşimden gelecekler. İsimlerini söyleyemediğim bazı yıldız basketbolcuların Türkiye’ye geleceğini duydum” deyip ekledi: “Parasını verirlerse LeBron James bile gelir.”

“Fenerbahçe’nin düşmesini istemeyiz” Kara Kartal’ın Çek savunmacısı Sivok, “Şike nedeniyle Fenerbahçe’nin ligden düşürülmesi gündemde. Beşiktaş taraftarlarının Fenerbahçe’nin düşmesini istediğini sanmıyorum” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam