Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

“Ne yazık ki haklı çıktık”

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/08/2011 - 10:32 GMT+3

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şike soruşturmasıyla ilgili, vaktiyle yaptıkları açıklamaların haklılığına değindi. Teknik direktör Fatih Terim’in transfer çalışmalarındaki beyin fırtınası devam ediyor. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri...

ünal aysal, galatasaray, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Ne yazık ki haklı çıktık”
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şike soruşturması sürecindeki tutumu nedeniyle yapılan eleştirilere cevap vererek: “Biz parmağımızı kesmekten çekinirsek dışandan gelip kolumuzu keserler dedik, kestiler. Fenerbahçe'siz bir lig bize de heyecan vermez. Yayıncı kuruluşu dolayısıyla bizi ve tüm kulüplerimizi maddi zarara uğratır” dedi.

“Liverpool mu Galatasaray mı?” Sarı-kırmızılıların bir haftadır Chelsea'nin yıldızı Yossi Benayoun'u beklemeye alması üzerine futbolcunun eski kulübü Liverpool devreye girdi. Son kararı İsrailli oyuncu verecek.

SABAH: “Aysal-Kozak düellosu”
Şike soruşturması boyunca sergilediği tutumu eleştiren ve "Yanlış yaptı" diyen Hayri Kozak'a Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sert çıkarak, “Federasyonun vereceği kararları hiç bir zaman etkilemeye çalışmadık, Fenerbahçe’siz bir lig bize de heyecan vermez” ifadelerini kullandı.

FANATİK: “Kabusun izleri siliniyor”
Galatasaray, tarihinin en kötü dönemini yaşadığı geçtiğimiz sezon 14 transfer yapmıştı. Juan Pablo Pino'nun Al Nasr'a kiralanmasının ardından, bu isimlerden sadece dördü kadroda kaldı.

“İki mevkiye altı aday” Galatasaray, bu hafta transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Hedef, orta sahanın solunu ve forveti takviye etmek. Sarı-kırmızılıların listesinde altı isim var. Cimbom'un forvet adayları Fred, Leandro ve Amauri... Sol kanat için ise Podolski, Benayoun ve Riera'yla görüşme sürüyor. Bu altı isimden ikisi Galatasaray'a kazandırılacak.

MİLLİYET: “Aslan’da karar anı”
Sol kanadına mutlaka bir takviye yapmaya çalışan sarı-kırmızılılarda, Riera ve Drenthe'nin ismi ön plana çıktı. Fatih Terim, İspanyol yıldıza sıcak bakıyor, Ünal Aysal ise Real Madrid'in gözden çıkardığı Hollandalı'yı düşünüyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam