Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Niang'a çılgın teklif!"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/08/2011 - 09:04 GMT+3

Fenerbahçe, bugün federasyonun vereceği her türlü karara hazır. Tek transfer Yobo olacak! Sarı-lacivertlilerin kampı Almanya’da akıllar İstanbul’da. Emre Belözoğlu Aykut Kocaman’dan özel izinli. Niang’a çılgın teklif! Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri…

mamadou niang, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: Emre’nin sırrı ne?
Sakat ya da hasta değil ancak Almanya kampına katılmayacak. Sarı-lacivertli takım sezona hazırlanmak için yurt dışına çıkarken kaptanının İstanbul’da kalması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Emre Belözoğlu, Topuk Yaylası'ndaki kamptan da iki gün önce dönmüştü. Emre, konsantrasyon sorunu yaşadığını belirterek tek çalışmak istemiş.
“Amatör şubelerde krizi Ali Koç çözdü” Fenerbahçe, başta kadın basketbol takımı olmak üzere birçok branştaki mali sorunlar büyük ölçüde sona erdi. Asbaşkan Ali Koç, kulübe para yardımında bulundu. Koç’un yardımıyla erkek voleybolunda da ciddi bir hareketlenme yaşandı.
SABAH: Eylem planı hazır
Fenerbahçe tüm branşlarda kendini, bugün çıkacak her karara hazırladı.
1. Futbolda düşme kararı çıkmasa bile Yobo dışında transfer yok. Niang için top Aykut Kocaman’da.
2. Basketbol ve voleybol kadın-erkek takımlarında sıkıntı yok. Sponsor desteğiyle aksama olmayacak.
3. Bireysel amatör branşlarda ise devşirme sporcularla sözleşmeler bittikçe kulübün yolları ayrılacak.
“Niang’da Kocaman faktörü” Yönetim, ayrılmak istediğini bildiren Niang konusunda Aykut Kocaman faktörünü devreye soktu. Kocaman’ın onu ikna edeceğine inanıyor.
“Taksim meydan muharebesi” Fenerbahçeli taraftarlar, valiliğin uyarısına rağmen dün Taksim Meydanı’na yürüdü. Galatasaraylılar ile karşılaşan gruba polis müdahale etti, arbede yaşandı.
HABERTÜRK SPOR: Çılgın teklif
Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin transfer etmek istediği Mamadou Niang’a Al Ain kulübü yıllık 4 milyon avro veriyor. Senegalli oyuncu için Fenerbahçe yönetimine de resmi tekliflerini sunan Suudi Arabistan kulübünün bonservis bedeli olarak da 10 milyon avro önerdiği öğrenildi.
“Kamp Almanya’da akıllar İstanbul’da“ Aykut Kocaman’ın yaşanan kaostan futbolcuları uzak tutmak için istediği Almanya kampı başlıyor. Ancak herkesin aklı Futbol Federasyonu’nun yapacağı açıklamada.
FANATİK: Harekat hazırlığı
Şike soruşturmasında bugün açıklanması beklenen kararın olumlu olacağını düşünen Fenerbahçe yönetimi, transfer için düğmeye basıyor. İlk hedef Yobo. Ardından sıra ön liberoya gelecek.
MİLLİYET: Mamadou Niang 9 milyon avro
Fenerbahçe yönetimi, ayrılmak için kapısını çalan ancak satmayı düşünmediği Senegalli oyuncunun fiyatını da belirlemeyi ihmal etmedi. Niang’ın menajerine “9 milyon avro getiren oyuncuyu alır” mesajını iletti.
AKŞAM: 50 Galatasaray’lı izlese şike var demez
Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman, Cüneyt Tanman açılımına son noktayı koydu: “Bizim her maç göbeğimiz çatladı. Cüneyt Tanman gibi futbolun içinden gelmiş 50 tane Galatasaraylı bizim maçları izlesin, bir tanesi sahada ‘şike var’ demez.” Kocaman, “Bu sözlerimi en iyi futbolun içindeki kişiler anlayacaktır” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam