Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Olaylı maç yarıda kaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/07/2011 - 23:22 GMT+3

Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında yapılan özel maç çıkan olaylar yüzünden yarıda kaldı. Maçın ilk dakikalarında basın mensuplarına saldıran taraftarlar, ikinci yarıda ise sahaya girince maçın hakemi Fırat Aydınus mücadeleyi tatil etti.

fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Basın tribününe ve saha içinde görev yapan foto muhabirlerine yönelik tepkiler ve yaşananların ardından, kendileri için tehlikenin daha da büyük boyutlara varacağından endişe eden gazetecilerin büyük bölümü maçın bitmesini beklemedi. 
Saha içinde maçı fotoğraflarıyla görüntülerken taraftarların tepkilerine maruz kalan foto muhabirleri de oldukça zor anlar yaşadı. Bir çok foto muhabiri, taraftarların tepkilerinden kaçınmak için saha içine girdi. 
Maç bu nedenle bir bir süre duraksarken foto muhabirleri futbolcuların sahaya çıktığı tünelden basın toplantısı odasına getirildi. 
Bu arada, basın tribününden gazetecilerin çıkarılmasının ardından, tribüne dev boyutta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı yer alan pankart serildi. 
Sahaya girdiler
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise önce üzerinde Aziz Yıldırım’ın fotoğrafının basılı olduğu tişört olan bir taraftar sahaya girdi. Bu olayın yaklaşık on dakika sonrasında ise farklı tribünlerden bir çok Fenerbahçe taraftarı sahaya girdi. Güvenlik güçleri olayları engelleyemedi. Bunun üzerine mücadelenin hakemi Fırat Aydınus soyunma odasına giderek maçı tatil etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam