Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Polat gözyaşlarını tuttu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 12/05/2011 - 10:03 GMT+3

Arda Turan, “Yaşlanınca tanıdığım en dik duruşlu Galatasaraylı’dan bahsedeceğim. Bu kişi Adnan Polat’tır” dedi. Transfer çalışmalarını sürdüren Bülent Tulun, Elmander’le büyük ölçüde anlaştı. Sıradaki hedef, Inter’in orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

adnan polat, bugün

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
Galatasaray’ın 20 yılını kurtardık” Adnan Polat veda toplantısında, “Ben mi kaybettim, kulüp mü göreceğiz” dedi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından yenilenen tribün, törenle açıldı. Burada sporcu ve üyelerin kendisini ayakta alkışlaması ise başkanlık görevini devretmeye hazırlanan Adnan Polat’ın gözlerini doldurdu. Polat, yaptığı konuşmada, “Finansal olarak ihtiyaç olan para 20 milyon dolar. Bunu koyduğunuz vakit hiç borç kalmıyor. 1-2 sene futbolu kaybettik ama kulübün 20 senesini kurtardık. 5-1 şampiyonluğa bedel şirket birleşmesi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
“’Fener’e dönmem’ dedi Galatasaray’a imza attı” Diana Taurasi, sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler’den astronomik ücret talep eden ABD’li kadın basketbolcunun Cimbom’a transferi kesinleşti. Fenerbahçe yönetimi, tartışmalı bir doping olayı nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalan Taurasi’yi geri getirmek için aylardır büyük çaba sarf ediyordu.
“Muhteşem ortaklık” Osmanlı Yapı ve Ottoman Fund derken gözler Riva’dak arazilere uzandı. Galatasaray’ın Riva’daki arazisinin çevresinde 931 dönüm arazi alan Osmanlı Yapı’nın yönetim kurulunda Aysal’ın ekibinden Sinan Kalpakçıoğlu var. Şirket yöneticilerinin, Galatasaray’ın belalısı olan QVT ile de bağlantısı bulunuyor.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Tarihin kazananı siz olacaksınız” Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan’dan Başkan Adnan Polat’a mektup. Galatasaray Başkanı Adnan Polat dün 'veda' konuşması yaparken 5 yıllık dönemindeki icraatlarını dile getirdi. Moderatör, Arda'nın "Şu an kaybetmiş görünseniz de, tarihin kazananı olacaksınız. Size minnettarım ama yaşadıklarınızın bir sorumlusu olarak da sizden özür diliyorum" diye yazdığı mektubu okuyunca Polat duygulandı.
FANATİK
“Hiçbir adayı desteklemiyorum” Metin Oktay Tesisleri’ndeki tribünün açılışını yapan Adnan Polat, seçimle ilgili olarak, “Ben hiçbir adayı desteklemiyorum. Galatasaray için hayırlısı olsun” dedi.
“İlk yolcuları hazır” Ünal Aysal adına transfer çalışmalarını yürüten Bülent Tulun, Elmander’le büyük ölçüde anlaştı. Sıradaki hedefi ise, Inter’in orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso.
MİLLİYET
“Yüksek sadakat” Adnan Polat’ın üç saat süren veda toplantısına Arda Turan’ın duygu dolu mektubu damga vurdu. Kaptanın, “Yaşlanınca tanıdığım en dik duruşlu bir Galatasaraylı’dan bahsedeceğim. Bu kişi Adnan Polat’tır” ifadeleri karşısında başkanın gözleri doldu.
AKŞAM
“Fener Galatasaray olamaz” Başkanlık koltuğunu devretmeye hazırlanan Adnan Polat’tan son nokta. Polat’dan Aziz Yıldırım’a: Biz başka, onlar başka boyutta. Bu yüzden Fenerbahçe, Galatasaray olamaz. Beyaz Türkler’e: Bana darbe yapıldı. Askeri darbelerin ardından hep karışıklık olmuştur.
“Senin yüzünden saçlarım ağardı” Başkan Adnan Polat’tan kendisini ağlatan Arda Turan’a sitem dolu espri.Polat, röportaj yaparken yıldız futbolcu Arda’yı gösterdi “Sayesinde saçlarım ağardı” dedi. Başkan, kaptana “Senin edebiyatçı olman lazım” diye de espri yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam