Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Seyrantepe'de gol yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/03/2011 - 22:19 GMT+2

Ligin 24. haftasında, sıkıntılı günler geçiren Galatasaray, puandaşı Karabükspor'u ağırladı. Karşılaşma tribünlerden gelen protestolar ve istifa çağrıları eşliğinde 0-0 berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar TT Arena'da ilk kez puan kaybetti.

galatasaray, taraftar, protesto, sırt, arka, cana, 2011

Görsel kaynağı: AA

Hafta içinde hareketli günler geçirmişti Galatasaray. Misimovic takımdan resmen ayrılmış, takım Türkiye Kupası’ndan elenmiş ve Adnan Sezgin, başkan Polat’a istifasını sunmuştu. Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edebilmek için bir mucizeye ihtiyacı olan sarı-kırmızılılar, bunu gerçekleştirebilmek adına ilk hedef olan Karabükspor’u sahasında yenmek istiyordu.
Lige iyi başlayan konuk ekip ise son haftalarda aldığı sonuçlar ile büyük düşüşe geçmişti. Üst üste iki maç kazanan Karadeniz temsilcisi bu sezon gerçekleştiremediğini başarıp üçüncü karşılaşmayı da kazanmanın peşindeydi.
Maça baskılı başlayan taraf konuk ekipti. İlk beş dakika boyunca Galatasaray’ın top yapmasına mani oldular. Bu süre zarfında sarı-kırmızılı ekibin yakaladığı en net fırsatta Kazım ceza alanında rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı ancak hakem devam dedi.
Dakikaklar 11’i gösteririken Culio’nun soldan ortasına, ön direğe koşu yapan Baros dokundu. Kalecinin müdahale edemediği meşin yuvarlak direkten döndü. Galatasaray rakibi kanatlardan çökertmeye çalışıyordu ancak sonuç gelmedi.
Geriye kalan dakikalarda ev sahibinin baskılı futbolu devam etse de gol gelmedi. İlk yarıya damgasını vuran ise taraftarın maçın başlangıç düdüğüyle beraber sallamaya başladığı beyaz mendiller ve “istifa” sesleriydi.
İkinci yarıda özellikle ilk on dakikada sarı-kırmızılıların net pozisyonları vardı. Yekta ve Kazım ile yakın mesafelerden sonuca gidemeyen Galatasaray kalesi konuk ekip tarafından fazla zorlanmadı. Tüm hatları ile beraberlik için oynayan konuk takım pozisyon üretemezken savunma oyuncularının hatasız oynamasıyla gol yemeden dakikaları geçirdi.
75’te hücum ve gol için değişiklikler yapan Hagi’nin bu müdahaleleri sonucu değiştirmedi. Bu sonuçla iki takım da 33’er puanda kaldı.
Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, Mehmet Can Hanoğlu
Galatasaray: Zapata, Neill, Gökhan Zan, Servet, Hakan, Cana (Dk. 75 Kewell), Culio, Kazım (Dk. 82 Aydın), Stancu (Dk. 71 Pino), Yekta, Baros
Kardemir Karabükspor: Tomic, Diego Coelho, Muhammet Özdin, Deumi, Seric, Şenol (Dk. 85 Bülent Bal), Ragued, Hakan Söyler, Hakan Özmert (Dk. 71 Birol), Cernat (Dk. 56 Bülent Kocabey), İlhan
Sarı kartlar: Dk. 22 Gökhan Zan, Dk. 62 Baros (Galatasaray), Dk. 43 Şenol, Dk. 71 Hakan Özmert (Kardemir Karabükspor)
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam