Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süren'den açıklamalar

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/03/2011 - 18:37 GMT+2

Galatasaray’ın efsane başkanı Faruk Süren, Mehmet Helvacı’yı topa tuttu. Süren, Helvacı’nın camiadaki dedikodu mekanizmasını yeniden çalıştırdığını söyledi ve ekledi: Mehmet Helvacı başkan olmak istiyor, anlamıyor musunuz?

faruk süren

Görsel kaynağı: AA

Suların bir türlü durulmadığı, tam tersine gün aşırı bulandığı Galatasaray’da UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemde takımın başkanı olan Faruk Süren, Ntv Spor Radyo’da açıklamalarda bulundu.
Açıklamalarının büyük bölümünü Ünal Aysal’ın adaylığı ve Mehmet Helvacı’ya ayıran Süren, “Bu kulüp, Ünal Aysal sayesinde 37 milyon dolar kâr etmiştir. AIG şirketi bizi mahkemeye verdi. 60 milyon dolar tazminata mahkum edildik. Daha sonra, 9 milyon dolar verirseniz anlaşırız dendi. O dönemde kimse para bulamazken Ünal Aysal, adeta Amerikan yardımı gibi gökten 9 milyon dolar buldu. O ödeme yapılmasaydı kulüp birçok varlığını satacaktı” dedi.
Aysal’a destek, Helvacı’ya eleştiri
Aysal’ın adaylığını da değerlendiren Süren şunları söyledi:
“Ünal Aysal, Galatasaray'ın bugünkü durumundan endişe ve üzüntü duyarak ve belki de istemeyerek "yardımcı olabilirim" düşüncesiyle "olası bir seçimde başkan olabilirim" diyor. Ama, Mehmet Helvacı çıkıp “Ünal Aysal bu işten 10 milyon dolar aldı” diyor. Dedikodu mekanizmasını Helvacı başlatıyor. Bu durum benim dönemimde de vardı.”
“Helvacı başkan olmak istiyor”
Efsane başkan, “Helvacı, ‘Polat gitsin, Aysal gelmesin’ derken ne kast ediyor?” sorusuna ise çarpıcı bir cevap verdi. Faruk Süren, “Mehmet Bey’e sorarsanız “Ben geleyim” diyor. Mesaj belli: Ben başkan olayım.” “Benim bir tek oyum var” diyen Süren, “Eşim bile benim dediğim yöne oy kullanmaz” diyerek sözlerini tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam