Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sürpriz koreografi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2011 - 15:46 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta geçilirken gözler 18 Mart Cuma günü oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe maçına çevrildi. Peki Galatasaray’da işler ne durumda? Hagi gidecek mi? Fenerbahçe maçında taraftarın tepkisi ne olacak?

Galatasaray taraftarı

Görsel kaynağı: Reuters

Dün Telegol’e telefonla katılan Ultraslan grubunun lideri Oğuz Altay, çok ilginç açıklamalarda bulundu. Derbi maçta 50 bin kişinin içinde yer alacağı sürpriz bir koreografi hazırladıklarını belirten Altay, içeriğinin ne olduğunu söylemedi. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği maçta Galatasaray taraftarının Adnan Polat’a çok büyük bir protesto gösterisinde bulunacağı iddia ediliyor. Kısacası Türk Telekom Arena’da alınacak bir yenilgi, Cimbom’un yeni stadında infiale sebep olabilir.
Altay aynı zamanda Polat yönetiminin istifa etmesi gerektiğini söylerken, Galatasaray forumlarında da tepkiler aynı şekilde yönetime yönelik durumda. Galatasaraylılar Başkan Adnan Polat, Gheorghe Hagi ve futbolcuları eleştiri yağmuruna tutarken, Fenerbahçe maçından hiç de umutlu olmadılarını belirtti.
Galatasaray taraftarı Polat yönetiminden oldukça şikayetçi. Önce havalanında “Sen en güzel duyguların katilisin” pankartı açıldı, dünkü Ankaragücü mağlubiyetinden sonra ise yine havalanında toplanan öfkeli kalabalık, teknik heyet ve futbolculara büyük tepki gösterdi. Taraftarlardan bazıları ise ağza alınmayacak küfürler etti.
Polat, Barış’ı sildi
Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray’da, Başkan Adnan Polat’ın ise Barış Özbek’i sildiği ve takımda neden yer aldığını sorguladığı iddia ediliyor. Uzun bir sakatlık süreci geçiren Barış dün oynanan Ankaragücü maçında oyuna sonradan dahil olmuştu.
Fakat forumlarda seslerini yükselten Galatasaraylılar, Barış Özbek’in günah keçisi ilan edildiğini ve asıl suçlunun yönetim olduğunu düşünüyor.
Fenerbahçe maçında olası bir kötü sonuç alınması halinde yönetime büyük bir protesto geleceği, hatta Galatasaray yönetiminin gelebilecek bir yenilgi halinde istifa edeceği iddia ediliyor.
Bununla birlikte Hagi’nin dün maçta aldığı kararların ardından Polat’ın Hagi hakkında olumsuz konuştuğu, derbiye Rumen teknik adamla çıkmayabileceği gelen haber arasında.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam