Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

TFF bekleyecek

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/07/2011 - 19:26 GMT+3

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “TFF’nin elinde herhangi bir delil ve belge yoktur. Bu konudaki disiplin soruşturması için iddianame hazırlanıp mahkemece kabul edilmesinden sonra karar vereceğiz” dedi.

mehmet ali aydınlar

Görsel kaynağı: AA

Türkiye Futbol Federasyonu şike soruşturması kapsamında bugün bir toplantı düzenlerken TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar toplantı sonrası basın açıklamasında bulundu.

Aydınlar yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Bu konuda kamuoyunun sağduyuyla hareket etmesini bekliyoruz. TFF’nin elinde herhangi bir delil vve belge yoktur. Bu konudaki disiplin soruşturması için iddianame hazırlanıp mahkemece kabul edilmesinden sonra kara vereceğiz. Alacağımız kararlar Türk futbolunu mutlu etmeyebilir. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu süreçte UEFA ve FIFA ile temas içinde bulunacağız. Lig 5 Ağustos’ta başlayacaktır. Süper Kupa finali de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacaktır.Ligi kesinlikle şaibe altında bırakmıyoruz. En doğru kararı verebilmek için iddianameyi bekleyeceğiz. İddanameden sonra bizim de önümüzde süreç var. Son kararı tahkim kurulu verecektir. Sürece uymak zorundayız."

"İddianame en önemli delildir"
Aydınlar iddianameyi bekleyeceklerini ifade ederken, "Türk futbolu çok zor bir süreçten geçiyor. UEFA ile temas içindeyiz. Ona göre kararımızı alacağız. Deliller gelecektir. Ama iddianame en önemli delildir. Kulüpler Birliği içinde bulunduğumuz durumdan en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyor. Bize güvenin ve destekleyin. Şu anda ligdeki sıralama aynı kalacaktır" dedi.

Alınan bilgilere göre iddianamenin iki aylık bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam