Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal resmen başkan

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/05/2011 - 19:31 GMT+3

Galatasaray Kulübü'nde 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda rekor bir oyla göreve gelen Ünal Aysal başkanlığındaki yönetim ve kurulları mazbatalarını aldı. Bu arada Galatasaray'da Ali Dürüst ikinci başkanlığa, Refik Arkan ve Adnan Öztürk Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Ünal Aysal mazbata

Görsel kaynağı: AA

Mecidiköy'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen törende, Ünal Aysal'ın yönetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu ve denetleme kurulunda yer alan üyeler mazbatalarını divan kurulu başkanı İrfan Aktar'dan aldılar. 

Kurullarıyla birlikte basın mensuplarına poz veren Aysal, dünya turu için bir adımın gerekli olduğunu söylediğini aktararak, ''Biz bugün o ilk adımı attık. Bundan sonra kendinden emin ve süratli adımlar olacak. Ben ve arkadaşlarım Galatasaray'ın hizmetinde 3 dolu yıl yaşayacağız ve bu hizmeti tam olarak vermeye çalışacağız. İnşallah Galatasaray'ın nereden nereye geldiğini hep beraber göreceğiz'' dedi. 

Aysal, teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Fatih Terim ile ilgili yöneltilen sorulara ise önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamalar yapılacağı yanıtını vermekle yetindi. 

Adnan Polat yönetimiyle bir devir teslim gerçekleştirecek olan Ünal Aysal yönetimi daha sonra yapacağı toplantıyla tekrar bir araya gelecek. Bu toplantıda görev dağılımın yapılacağı belirtildi. 

Bu arada Galatasaray'da Ali Dürüst ikinci başkanlığa, Refik Arkan ve Adnan Öztürk Başkan Yardımcılığı'na getirildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam