Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yıldırım bu kez temkinli

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/05/2011 - 14:48 GMT+3

Spor Toto Süper Lig’in son haftasına girilirken Fenerbahçe, şampiyonluk turunu Sivas’ta atmak ve 18. şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. Kulübün resmi sponsorları da şampiyonluk kutlaması için Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nu süslemek istedi. Ancak Aziz Yıldırım’dan veto geldi.

fenerbahçe şükrü saracoğlu 100. yıl

Görsel kaynağı: AA

Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, sahadan üç puanla ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edip kupayı müzesine götürecek. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım şampiyonluğun kesin olmaması, 2005-06 ve 2009-10 sezonunda son maçta kaybedilen unvan yüzünden adımlarını daha emin atıyor.
Geçen sene son hafta oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi Bağdat Caddesi ve Şükrü Saracoğlu Stadı süslenmiş ve şampiyonluğa hazır hale getirilmişti. Ancak sarı-lacivertliler mucizevi bir şekilde şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırınca tüm çalışmalar boşa gitmiş, büyük bir hüzün yaşanmıştı.
Kulübün resmi sponsorları son maçta şampiyonluğun kazanılması halinde Pazar akşamı saat 22.00’den itibaren süsleme çalışmalarına başlayabilecek.
Aynı durum Fenerium’da da söz konusu. Fenerbahçe’nin asbaşkanı ve Feneriumlar’dan sorumlu olan Abdullah Kiğılı da, şampiyonluk gelmeden herhangi bir çalışmaya girmeyeceklerini, şampiyonluğun gelmesi halinde Pazartesi’den itibaren yoğun bir çalışmaya girileceğini söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam