Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yıldırım'dan devam kararı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/07/2011 - 09:29 GMT+3

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturmasında aklandığı ve sağlığı elverdiği müddetçe başkanlık koltuğunu bırakmaya niyetli değil. Fenerbahçe yönetiminden Futbol Federasyonuna ziyaret. Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri...

aziz yıldırım, fenerbahçe, hürriyet

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Süper kupa finali ertelendi”
Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa finalinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Aydınlar, "Savcılıktan bugün gelecek belgeler doğrultusunda liglerini ertelenip ertelenmeyeceğini karar vereceğiz" dedi.

“Fener’i çakallara bırakmam” Yıldırım, avukatı aracılığıyla Fenerbahçelilere şu mesajı verdi: "Hukuki süreçte aklanana ve sağlığım müsaade ettiği sürece kulübün başında kalacağım.”

SABAH: “Fenerbahçe’den ekonomik gözdağı”
Futbol Federasyonu'nun dün yaptığı toplantı öncesinde ilk açıklama Fenerbahçe resmi sitesinden geldi. Site, şike soruşturmasının Ceza Hukuku, Spor Hukuku ve uluslararası olmak üzere üç boyutta değerlendirilerek karar verilmesi gerekliliğini vurgularken, TFF'yi karar aşamasında soğukkanlılığa çağırdı. Fenerbahçe'nin açıklamasının sonunda altı çizili olarak ver alan 'Sosyal ve Ekonomik Boyut' paragrafı ise, dikkat çekiciydi.

HABERTURK SPOR: “Hızlı karar yerine adalet”
Fenerbahçe beklentisini açıkladı: "Asıl mesele ne kadar sürede karar verileceği değil, kararın adil bir yargılama neticesi olarak hukuka ve hakkaniyete uygun şekilde çıkıp çıkmayacağıdır. TFF'nin engizisyon mahkemeleri gibi çalışmasını, herhangi bir delil ve belgeye dayanmadan, 104 yıllık geçmişe sahip kulübümüz aleyhinde karar almasını temenni etmek, en temel hukuk prensiplerinden biri olan 'adil yargılama ve savunma hakkının' ihlali olacağı aşikardır."

“Metris’in içi sarı lacivert” Tutuklanmasının ardından cezaevinde mahkumlar tarafından "Sen bizim kocaman gururumuzsun" tezahüratı ile karşılanan ve duygulanan başkan Aziz Yıldırım 200 Fenerbahçe forması getirtip dağıttırdı.

“Avukattan salvo” Yıldırım’ın avukatı Işık, başta savcı Berk olmak üzere herkesi topa tuttu: "Asıl şikeyi savcı Mehmet Berk yapıyor. Polis gizli fotoğrafları sızdırıyor. HSYK sessiz kalıyor. Milletinden bilgi saklayan devlet olur mu? Tam bir hukuk rezaleti yaşanıyor."

FANATİK: “Kriz günlerinde aşk”
Tutuklamalar ve kulüplerinin şampiyonluğunun geri alınıp, küme düşürülme ihtimali yüzünden sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçeliler için dün anlamlı bir gündü.19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü, "şike soruşturması" nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçeliler'i kenetledi. Bayraklar asıldı, formalar giyildi; bir grup taraftar Anıtkabir'e çıktı.

“İyi düşünün” Fenerbahçe Yönetimi'nden federasyona: "Asıl mesele ne kadar kısa sürede karar verileceği değil, kararın adil bir yargılamayla hukuka ve hakkaniyete uygun şekilde çıkıp çıkmayacağıdır. Federasyon, alacağı kararın sosyal ve ekonomik boyutlarını da düşünmek zorundadır. Anadolu kulüpleri ve toplum, ekonomik yıkımlara neden olabilecek adımlardan kaçınılmasını beklemektedir."

“Yönetimden federasyona çıkarma” Şike Operasyonu kapsamında başkanı ve asbaşkanı tutuklu olan Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün akşam tam kadro federasyona çıkarma yaptı. Başkan Mehmet Ali Aydınlar, "Görüşme, şirket birleşmesi üzerineydi" dedi.

MİLLİYET: “Yüksek ateş”
Bildiri savaşında Fenerbahçe, Futbol Federasyonu'na gözdağı verdi, Trabzonspor Divan Kurulu ise sarı-lacivertlilere ve medyaya yüklenerek, "Kimse Fenerbahçe'nin yaptıklarına eş aramasın" uyarısında bulundu. Federasyon'un, Süper Kupa finalini ertelemesi üzerine harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler de, karara tepki göstermek için Aydınlar'ın kapısına dayandı, bu kararı "kabul edilemez" bularak tepki gösterdi.

“Faik Işık’tan bombardıman” “Bedava bilet alan kamu görevlileri de örgüt içinde kabul edilsin. Hakim ve savcılar bilet istiyor, elimizde belgeler var.”
“Basında her gün farklı haber var. Soruşturma malzemeleri hakimin karşısına çıkmadan ortalıkta dolaşıyor, ama biz göremiyoruz.”
“Yıldırım'in 87 yılla yargılanacağı söyleniyor. Kaç kişiyi öldürdü? Ne yaptı bu adam? Katiller bu kadar yılla yargılanıyor mu?”
“Savcı ‘Babam da olsa aynı şeyi yapardım’ diyor. Sayın savcı bu sözler, babanızın davasına bakmayacağınız manasına mı geliyor?”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam