Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yobo federasyonu bekliyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/08/2011 - 10:04 GMT+3

Fenerbahçe Everton'la anlaştı; ancak Yobo'nun gelip gelmeyeceği federasyondan çıkan karara göre netlik kazanacak. Semih Şentürk'e 'mamalanma' sorgusu. Kaptan Alex de Souza'dan taraftarlarına destek çağrısı. Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri...

yobo, fenerbahçe, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: “Mamalanma ne demek Semih”
Savcı, Fenerbahçe’nin milli golcüsü Semih Şentürk’e ‘mamalanma’ nedir sorusunu sordu. 22 Nisan’daki Eskişehirspor-Trabzonspor maçı öncesi Ali Kıratlı ile yaptığı telefon görüşmesi teknik takibe takılan tecrübelifutbolcu, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk’e bilgi verdi.

“Kulübün sorunları yüzünden Fener’den ayrıldım” Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emenike, "Kulüpteki sorunlar nedeniyle Fenerbahçe'den ayrıldım" dedi. Nijeryalı futbolcu, kariyerindeki en değerli golün hangisi olduğunun sorulması üzerine, "Karabükspor'da oynarken Fenerbahçe ve Beşiktaş'a attığım goller kariyerimin en önemli golleriydi" ifadesini kullandı.

SABAH: “Tahkim 6-1 bizden”
Telefon kayıtlarında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'ndan şok sözler: "Tahkim Kurulu 6-1, Disiplin Kurulu 4-3 bizde." Üstelik bu açıklama 2 Temmuz'da, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonrası yapılıyor.

“Hafta sonu hastanede” Yıldırım dün şekeri yükselince Metris Cezaevi'nden Şişli Etfal'e nakledildi. Başhekim Turgut, "Ciddi bir sorunu yok ama şeker tedavisi için hafta sonu kalacak" dedi.

“Yobo’dan geri sayım” Fenerbahçe, Everton ile anlaştı. Federasyon da ligi oynatır, ‘Küme düşme yok’ derse Yobo tekrar sarı lacivertli formayı giyecek.

”Alex’ten taraftara çağrı” Sarı lacivertli futbolcu, Almanya kampında Nürnberg ile yapacakları ilk hazırlık maçında taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi.

HABERTURK SPOR: “Benim istemediğim adam başkan olamaz”
Taraf gazetesi, Aziz Yıldırım’ın 2008’deki TFF başkanlık seçimini hatırlatarak “Başbakan’la görüştüm. Bana ‘kimi istiyorsun, Aydınlar mı olsun Mahmut mu?’ dedi. Benim istemediğim adam federasyon başkanı olamaz” şeklindeki konuşmalarının teknik takibe takıldığını yazdı.

“Büyüklüğümü anladılar” Alex, “Küçük maçların adamı” yakıştırmasına bu cevabı verdi. Futbolu Fenerbahçe'de bırakacağını belirten ve sarı lacivertli kulübün futbol hayatının yarısına eşit olduğunu vurgulayan kaptan "İlk zamanlarda eleştirenler ne kadar anlamsız yorum yaptıklarını anladı" diye konuştu.

“Topuk icralık oldu” Topuk Yaylası Tesisleri'nin ahşap karkas işlerini yapan Kagirahşap Yapı Sistemleri Ltd Şti., 1 milyon 242 bin 149 lira alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle Fenerbahçe hakkında icra işlemi başlattı.

“Lugano: Fenerbahçe düşerse giderim” Her transfer döneminin çok konuşulan ismi Diego Lugano yılan hikayesine dönen durumuna açıklık getirdi. Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi devam eden ve adı İtalyan kulüpleriyle anılan Uruguaylı oyuncu, şike operasyonunundan çıkacak kararı beklediğini söyledi. Ülkesinde bir projenin tanıtımına katılan Lugano geleceği konusundaki sorulara yanıt vererek "Eğer Fenerbahçe kümede kalırsa sarı lacivertli kulüpte yoluma devam ederim. Ancak bir alt lige düşme kararı çıkarsa ayrılmam kaçınılmaz olur. Ama benim gönlüm kalmaktan yana" dedi.

FANATİK: ”Uykusuz her gece”
Şike soruşturması nedeniyle ayrılmak istediği ileri sürülen Niang’ın yaşadığı sıkıntı dün sabahki idmana yansıdı. Senegalli golcünün sürekli esnemesi, geceyi uykusuz geçirdiği yorumlarına yol açtı.

“Adam değiller” Düne kadar Aziz Yıldırım'a içtimaya duranların, şimdi "kendi etti, kendi buldu" dediğini ifade eden eski yönetici Mehmet Karasu, "Bu, etek öpenlerin ayıbı" dedi.

“Daniel Güiza'da anlaşma yok” İspanyol futbolcunun menajeriyle dün masaya oturan sarı lacivertli yöneticilerin anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

STAR: “Fener’den kaçtım”
Spartak Moskova'ya imza atan Emmanuel Emenike, Rusya'da çarpıcı konuştu. Nijeryalı oyuncu, "Basında yazıldığı gibi Fenerbahçe Kulübü, bazı problemler yaşıyordu. Bu nedenle ayrıldım. Danıştığım insanlar; Spartak'ın popülaritesinden bahsetti ve imzayı attım, idolüm Daniel Amokachi" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam