Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Zapata ve Culio inançlı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/04/2011 - 12:24 GMT+3

Ligde yarın Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Emmanuel Culio ile Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata, galip geleceklerine inandıklarını söylediler.

zapata culio

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan futbolculardan Culio, hafta boyunca takım olarak iyi çalıştıklarını belirtirken, ''Manisaspor maçı bizim için önemli. Uzun bir süredir galibiyete hasretiz. Galip gelmek istiyoruz. Yaptığımız iyi çalışmalar ve antrenmanların sonunda pazartesi günü galip geleceğimizi düşünüyorum'' dedi.
Sarı-kırmızılı file bekçisi Zapata ise Manisaspor maçıyla birlikte ligde kalan maçları için bir galibiyet serisi istediklerini aktarırken, ''Bu haftaki antrenmanlarımız gayet iyi geçti. Son birkaç gündür son vuruşlara çalışıyoruz. Bizi çok önemli bir maç bekliyor. Artık son haftalara yaklaştık. Son haftalarda galibiyetler almamız gerekiyor. Bu seriye de Manisaspor maçıyla başlamak istiyoruz. Dediğim gibi bizim için çok önemli maç. Umarım 3 puanla ayrılacağımız bir maç olur'' ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam