Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Boluspor'un seçimi: İldiz mi Tütüneker mi?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/11/2012 - 16:47 GMT+2

Teknik direktör Serhat Güller ile resmen yollarını ayıran Boluspor yönetiminin gündemindeki iki isim Uğur Tütüneker ve Yücel İldiz.

ugur tutuneker, yucel ildiz

Görsel kaynağı: Eurosport

Sabah saatlerinde sitemize yaptığı açıklamada Boluspor’dan herhangi bir yetkiliyle görüşmediğini söyleyen Yücel İldiz, Boluspor’un Serhat Güller ile yollarını ayırmasının ardından kulüp tarafından arandığını söyledi.
Deneyimli teknik adam, bu akşam İstanbul’da kulüp yetkilileriyle bir görüşme yapacaklarını belirtti.
Yücel İldiz, 2009-10 sezonunda Kardemir Karabükspor’u 1. Lig’de şampiyon yapmıştı. Karabükspor, 2010-11 sezonunda 44 puanla ligi dokuzuncu sırada tamamlamıştı. Kırmızı-mavililer, 10 hafta sonunda iki galibiyet, iki beraberlik ve altı mağlubiyet yaşayınca, 10. hafta sonunda İldiz ile yollarını ayırma kararı almıştı.
Yücel İldiz’in teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı takımlardan bazıları şunlar: Adanaspor, Diyarbakırspor, Adana Demirspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Samsunspor, Karabükspor.

Uğur Tütüneker ile görüşme
Boluspor yönetiminin Yücel İldiz kadar üzerinde mutabakat sağladığı isim Uğur Tütüneker. Boluspor yönetiminin bu akşam deneyimli teknik direktörden randevu talep etmesi bekleniyor. Uğur Tütüneker ve Boluspor yönetimi arasındaki görüşme bu akşam ya da yarın gerçekleşebilir.
Tütüneker, 2010-11’de normal sezonun bitimine yedi hafta kala Mor Menekşeler'in teknik direktörlük koltuğuna oturmuş ve Orduspor'u Süper Lig’e çıkarmıştı. Oynattığı hücum futboluyla büyük beğeni toplayan Tütüneker, sonraki sezonda yine bitime yedi hafta kala bu defa Kasımpaşa’da görevi devralmış ve İstanbul ekibinin Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam