Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

kayseri erciyes

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/09/2012 - 13:56 GMT+3

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Osman Özköylüoğlu, ''Biz çok iyi bir takımız, çok iyi yoldayız'' dedi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Özköylüoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının ligin ilk üç haftasında gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti.
Dün sahalarında oynadıkları 1461 Trabzon maçının tamamına yakın bölümünde iyi bir oyun sergilemelerine rağmen mücadeleden beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Öztöylüoğlu, şunları kaydetti:
''Bütün oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Sahaya kazanmak için çıkmıştık ve bunun için büyük özveride bulunduk. Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf bizdik. Bu dakikalarda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 6-7 gol pozisyonundan yararlanamadık. Şanssız bir günümüzdeydik. Aldığımız bir puan ileride bize çok gerekli olacaktır. Biz çok iyi takımız, çok iyi yoldayız. İyi mücadele ediyoruz. Oyuncularım maçlarda yüreklerini ortaya koyuyor. Önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapmaya çalışacağız.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam