Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Isaac gidiyor Dirarra kalıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/06/2014 - 15:36 GMT+3

Antalyaspor'da Promise Isaac ile yollar ayrılırken, deneyimli oyuncu Diarra'nın kalmak istediğini belirtmesi ise sevinçle karşılandı.

Antalyaspor sahasında Sivaspor'u konuk etti

Görsel kaynağı: Eurosport

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, mevcut kadrodaki oyunculardan kalmak isteyenler ile göndermeyi düşündükleri isimleri bir rapor halinde yarın yönetime sunacak. Korukır, kalmasını en çok istediği Lamine Diarra’nın Antalya’dan ayrılmayı düşünmediği yönündeki talebinin sevindirici olduğunu belirterek, “Antalyaspor’da kalmak istemesi önemli bir gelişme. Takıma çok büyük katkı sağlayan bir oyuncu” dedi.
Ülkesinde bulunan ve sözleşmesi devam eden Enoh ile Antalya’ya döndüğü zaman görüşeceklerini ifade eden Korukır, Promise Isaac ile de yolların ayrıldığını açıkladı. Korukır, yönetime sunacağı raporun ardından ortaya çıkacak eksiklerin de dış transfer çalışmalarıyla giderileceğini vurguladı. Korukır, “Maliyeti yüksek oyuncular yerine, uzun süre izlediğim, mücadeleci, genç ve yetenekli futbolcuların peşinde olacağım. Antalyaspor’da mevcut kadroda çok yetenekli ve işimize yarayan oyuncular var. Bunların içerisinde Antalyaspor’u yeniden Süper Lig’e taşıyacak inançlı ve iddialı isimler de mevcut” diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam