Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Alanyaspor Gökay Iravul'u transfer etti

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/01/2015 - 19:42 GMT+2

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Gökay Iravul, Albimo Alanyaspor ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Gökay Iravul, Alanyaspor

Görsel kaynağı: AA

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Fenerbahçeli futbolcu Gökay Iravul ile anlaştı.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilk yarıda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübüne kiraladığı futbolcusu Gökay Iravul, Albimo Alanyaspor'a imza attı. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut ile futbolcu Gökay Iravul katıldı.
Törende konuşan Çavuşoğlu, Gökay'ın herkesin bildiği bir futbolcu olduğunu kaydetti. Çavuşoğlu, "Fenerbahçe'nin futbolcusu. Süper Lig'de, PTT 1. Lig'de ve milli takımda da oynayan bir kardeşimiz. Kendisi de Fenerbahçe'den yakinen takip ettiğimiz biri. Sezon başında Antep'e gitmişti. Yollarını şimdi ayırdı ve artık Alanyasporumuz için ter dökecek" dedi.
Gökay'ın Alanyaspor'a nasıl transfer olduğuna da değinen Çavuşoğlu, şöyle konuştu:
"Gökay'ın Alanyaspor'a gelmesinde hem kendisine hem de Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve Başkan Vekili Mahmut Uslu'ya çok teşekkür ediyorum. Uslu, Fenerbahçe ile hazırlık maçında görüştüğümüzde, 'Gökay ile konuşun bedel almadan Alanyaspor'a verebiliriz' demişti ve sözünü de tuttu. Kendilerine teşekkür ederiz."
Gökay'dan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, futbolcunun burada yeniden çıkış yakalayarak hem milli takıma hem de Alanyaspor'a faydalı olacağını düşündüğünü dile getirdi.
Iravul ise Alanyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Hedefi olan bir camiaya geldiğini kaydeden Iravul, şunları söyledi:
"Bu camiada bana güvenen insanların güvenlerini yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hocamızın bilgi birikimi ve deneyiminden faydalanacağım. Hep beraber sezon sonunu inşallah hakkettiğimiz yerde ve mutlu bitiririz. İnşallah nasip olur."
Alanyaspor'da yeniden çıkış yakalamak istediğini ifade eden Iravul, Alanyaspor'un kendisi için çok doğru bir takım olduğunu ifade etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam