Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manisa 19 Mayıs Stadyumu bakıma alındı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/07/2015 - 15:31 GMT+3

Manisa 19 Mayıs Stadyumu zemininin, bakıma alındığı bildirildi.

manisa 19 mayıs

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesis ve İşletmeler Şubesi Müdürü Hüseyin Sökmen, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor tarafından kullanılan 19 Mayıs Stadyumu'nda çimlerin yenilenmesi amacıyla geçen hafta çıkılan ihale sonucu sözleşmenin imzalandığını belirtti.
Yüklenici firmanın, sözleşme gereği 3 gün içerisinde mevcut çimleri sökeceğini dile getiren Sökmen, ihalede, işin bitmesi için verilen 23 günlük sürenin erkene çekilmesinin amaçladığını ifade etti.
Sökmen, Akhisar Belediyespor'un ligin ikinci haftasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacağını hatırlatarak, şöyle konuştu:
"Yeni çimlerle sağlam yüzey oluşması için en az 1 aylık süreye ihtiyaç var. Maçların oynanıp oynanamayacağı, bu sürecin sonunda ortaya çıkacak. Akhisar Belediyespor, en kötü ihtimalle içeride oynayacağı ilk maçı, deplasmanda oynayabilir."
İzmir takımları Altınordu ve Göztepe'nin maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynama talepleri bulunduğunu belirten Sökmen, "Amacımız, tüm kulüplerimizin ihtiyacını karşılamaktır. Ama sahanın fiziki durumu uygun olmadığı takdirde, İzmir kulüpleri başka stat alternatiflerine yönelmelidir" dedi.
Bu gelişme Alsancak Stadyumu'nun kapatılması, Atatürk Stadyumu'nın ise bakıma alınmasının ardından stadyum arayışında olan İzmir ekiplerini zor durumda bıraktı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam