Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PTT 1. Lig 14. hafta: Antalyaspor 2-0 Kayserispor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/01/2015 - 11:16 GMT+2

PTT 1. Lig'de Antalyaspor, sahasında Kayserispor'u 2-0 yenerek zirvenin bir puan arkasına yerleşti.

Antalyaspor

Görsel kaynağı: AA

PTT 1. Lig'de 14. haftanın en önemli maçında Antalyaspor, sahasında Kayserispor'u 2-0 yendi.
Antalyaspor'un golleri 15'te Lamine Diarra ve 86'da Sakıb Aytaç'tan geldi.
Antalyaspor takımı maça çok istekli başladı ve ilk dakikalardan beri ataklarını sürdürdü. Güney ekibi aradığı golü 15'te Sakıb'ın ortasında Diarra ile buldu. Bu dakikadan sonra Antalyaspor ataklarına devam ederken Kayserispor istediği baskıyı kuramadı. İlk yarı 1-0 Antalyaspor'un üstünlüğüyle geçildi.
İkinci yarının hemen başında sarı kart gören Okay Yokuşlu, 68'te kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Maçın son dakikalarında Bobo ile önemli bir pozisyonundan faydalanamayan Kayserispor 86'de Sakıb'ın golüne engel olamadı. Ceza sahası içinde kaleye sol çaprazdan Sakıb'ın vuruşu savunmaya çarptı ve üst direğin içine çarpıp ağlarla buluştu.
Maçın son dakikalarında Şahin ve İbrahim arasındaki tartışmada oyuncular arasında itişmeler yaşandı ve daha sonra iki oyuncu da sarı kart gördü.
Karşılaşma Akreplerin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
2-0 Antalyaspor galibiyetiyle biten karşılaşma sonrası Antalyaspor 27 puana yükselerek aynı puandaki Kayserispor'un ardından 3. oldu. Osmanlıspor ise bir hafta aradan sonra 28 puanla liderliğe yükseldi.
Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Özgür Yankaya, Süleyman Özay, İlker Takpak
Antalyaspor: Saso Fornezzi, Osman Çelik, Mehmet Sedef, Petr Janda, Lamine Diarra, Emrah Başsan (Dk.78 Şahin Aygüneş), Adem Alkaşi, Gökhan Karadeniz (Dk. 63 Berk İsmail Ünsal), Arif Şahin (Dk. 46 Zeki Yıldıdım), Sakıb Aytaç, Lokman Gör
Kayserispor: Hakan Arıkan, İbrahim Dağaşan, Abdullah Durak, Rogerıo Da Silva, Mert Nobre (Dk. 46 Okay Yokuşlu), Turgut Doğan Şahin (Dk. 75 Anıl Taşdemir), Diego Bıseswar, Marko Sımıc, Alper Uludağ (Dk. 34 Serkan Kurtuluş), Cemil Adıcan, Mehmet Eren Boyraz
Goller: Dk. 15 Lamine Diarra, Dk. 87 Sakıb Aytaç (Antalyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 68 Okay Yokuşlu (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Emrah Başsan, Dk. 75 Mehmet Sedef, Dk. 90 Şahin Aygüneş (Antalyaspor), Dk. 72 Rogerıo Da Silva, Dk. 88 Serkan Kurtuluş, Dk. 90 İbrahim Dağaşan, Dk. 90 Cemil Adıcan (Kayserispor)
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam