Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Karaman: Onlara inat şampiyon olacağız

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/04/2015 - 15:54 GMT+3

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, çıkan söylentilere tepki gösterdi.

Ünal Karaman

Görsel kaynağı: AA

PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'da, teknik direktör Ünal Karaman, şampiyon olacaklarını iddia etti.
Geçen hafta "algı operasyonu" oluşturulduğunu savunan Karaman, "Sahada, 23 Nisan kutlaması yapabilecek yaşta çocuklar mücadele ediyor. Siz bu çocukların emeği üzerinden kalkıyorsunuz kumpas hareketi oluşturuyorsunuz" diye konuştu.
"Mazimiz temiz" diyen ve sinirlerine hakim olamayıp masayı yumruklayan Karaman, şunları kaydetti: "1 lira, 1 gol, 1 puan... Allah bana yaşatacaksa haram zıkkım olsun. Bu emek bu kadar basit çalınmaz, çalınmamalı. Allah bana yaşatacaksa, yaşatmasın. Ayıptır, bu çocuklar alın teri döküyor. Yazık günah değil mi? Bu çocukların üzerine, bizim üzerimize kahpece plan yapmasınlar. Biz şampiyonluğu kaybedebiliriz, olamayabiliriz. İlk defa söylüyorum, şampiyon olacağız. Onlara inat olacağız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam