Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sağlam: Kura kolay değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/03/2012 - 21:35 GMT+2

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşmelerinde Bugsaşspor ile eşleşmelerine ilişkin, ''Kağıt üzerinde iyi bir kura gibi gözükse de Bugsaş'ın önceki turda Manisaspor'u elediğini unutmamak lazım '' dedi.

ertugrul saglam

Görsel kaynağı: AA

Bursaspor'un resmi sitesi olan, ''www.bursaspor.org.tr''ye açıklamalarda bulunan Sağlam, kupada iddialı olduklarını belirtti.
Ligde de iddialarının devam ettiğini dile getiren sağlam, bu yılki önemli hedeflerin birinin de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanabilmek olduğunu vurguladı.
Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:
''Bu doğrultuda yaptığımız iyi bir başlangıçla kupada devam ediyoruz. 4. turda Bugsaşspor ile eşleştik. Kağıt üzerinde iyi bir kura gibi gözükse de Bugsaş'ın önceki turda Manisaspor'u elediğini unutmamak lazım. o yüzden yine bu lig yoğunluğu içerisinde kupaya da gerekli ciddiyeti ve özeni gösterip, herhangi bir sürprize yer vermeden bu turu da geçmeyi arzuluyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bir aksilik olmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Kupaya kadar iki karşılaşma daha oynayacağız.
Kupadan sonra da Fenerbahçe gibi önemli bir deplasmana çıkacağız. Bu yüzden Bugsaşspor ile oynayacağımız maç, öncesiyle ve sonrasıyla bize çok katkı sağlayacağını inandığımız bir karşılaşma olacak. İnşallah güzel geçer ve hedeflerimize birer adım daha yaklaşmış oluruz.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam