Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hamit Altıntop geri dönüyor!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/02/2014 - 18:13 GMT+2

Ligin üçüncü haftasında Eskişehir ile oynanan maçta belinden sakatlanan Hamit Altıntop tam 166 gün sonra yeşil sahalara geri dönüyor.

Hamit Altintop (Galatasaray)

Görsel kaynağı: AFP

Ligin üçüncü haftasında Eskişehir ile oynanan maçta belinden sakatlanan Hamit Altıntop tam 166 gün sonra yeşil sahalara geri dönüyor.
Yaklaşık bir haftadır takımla birlikte antrenmanlara katılan tecrübeli oyuncu rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından salon ve saha çalışmaları yapmıştı. Geçen hafta takımla idmanlara başlayan milli oyuncu Mancini ile görüştü ve Antalyaspor ile oynanacak kupa maçında 18 kişilik kadroya dahil edildi. İtalyan Teknik Direktör Hamit'i son yarım saat sahaya sürmeyi planlıyor. Taraftarları çok özlediğini belirten Hamit, “Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıyım” dedi.
Yeni oyuncuların Arena heyecanı
Hamit Altıntop kadar yeni oyuncuları da Arena heyecanı sardı. Yeni transferlerden oluşan bir kadroyu kupa maçı için Tokat'a götüren Teknik Direktör Roberto Mancini, TT Arena'daki MP Antalya maçında da ağırlıklı olarak bu isimlere görev verecek. Hafta başından bu yana geniş kadro nedeniyle takımı ikiye bölen ve ayrı saatlerde çalıştıran İtalyan teknik adam, kupada ve ligde kullanacağı kadroları belirledi. Yeni transferler Lukas Ontivero, Burdisso, Koray, Veysel ve Umut, Antalya maçında görev alacak isimler arasında yer alırken, Tokatspor'a karşı oynadığı oyunla taraftarın gönlünü daha şimdiden kazanan Ontivero, Arena'da Galatasaray taraftarı önüne ilk defa çıkacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam