Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türkiye Kupası - Giray Kaçar takıma döndü

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/01/2013 - 17:02 GMT+2

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da Giray Kaçar kafileye dahil edildi.

giray kaçar

Görsel kaynağı: AA

Yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetimindeki ilk karşılaşmasına çıkacak olan bordo-maviller, karşılaşmadan 1 puanla ayrılması halinde grup lideri olarak yarı finale yükselme hakkı elde edecek.
Özel uçak ile Eskişehir'e giden bordo-mavili takımda Fildişi Sahili Milli Takımı'nda oynayan Zokora, Bamba, sakatlıkları süren Emre, Tolga, Volkan, kart cezalısı Celustka'nın yanı sıra Adrian ve Colman kadroda yer almadı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre futbola ara verdikten sonra antrenmanlara başlayan Giray Kaçar ise kafileye dahil edildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 ay hak mahrumiyeti cezası alan Sadri Şener de kafileyle Eskişehir'e gitti. Cezası süren Şener'in maçı izleyemeyeceği, yeni teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolculara destek amacıyla gittiği öğrenildi.
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Serkan, Abdullah, Mustafa, Emerson, Aykut, Soner, Alanzinho, Sapara, Olcan ve Vittek muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam