Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray öldü öldü dirildi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 03/12/2013 - 21:53 GMT+2

Galatasaray, 120 dakikası 2-2 biten maçta Gaziantep BB'yi penaltılar sonucunda eleyerek Türkiye Kupası'nda 5. tura yükseldi. Maçın yıldızı penaltı atışlarında dört kurtarış yapan kaleci Ufuk Ceylan oldu.

Engin Baytar - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Türkiye Kupası'na 4. turdan itibaren dahil olan Galatasaray, PTT 1. Lig temsilcisi Gaziantep BB ile tur mücadelesi verdi.
Yedeklerden kurulu bir tertiple sahada olan sarı-kırmızılılar, maça biraz tutuk başladı. Bunun sonucunda ilk tehlike 21'de Gaziantep BB gole yaklaştı ancak sonuç çıkmadı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra ise Engin Baytar gol perdesini açtı.
35'te ise savunma arkasına sarkan Amrabat, Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi ve devre böyle sonuçlandı.
İki ekibin de atak oyununu sürdürdüğü ikinci yarıda dakikalar 61'i gösterirken Gaziantep BB Sinan ile farkı bire indirdi. 84'te ise Sinan ile ikinci golünü bulan Gaziantep BB skoru 2-2'ye getirdi. Kalan anlarda gol çıkmadı ve maç uzadı.
15'er dakikalık iki uzatma devresinde özellikle Galatasaray baskılı oynadı ancak skor tabelasında değişiklik olmadı ve kazananı belirlemek için penaltı atışlarına gidildi. Galatasaray rakibine 6-5'lik üstünlük sağlayarak adını 5. tura yazdırdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam