Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da gözler kupaya çevrildi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/11/2016 - 14:33 GMT+3

Bursaspor karşısında ortaya koydukları oyun sebebiyle oyuncularını kutlayan Riekerink, kupada yedek oyunculara şans vermeyi planlıyor.

Jan Olde Riekerink

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Çarşamba günü TT Arena'da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, bu mücadelede as oyuncuların çoğunu dinlendirip genelde fazla forma giyemeyen isimlere şans verecek.
Ligde son haftalarda yaşadığı mağlubiyetlerden sonra Bursaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na da iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Teknik direktör Riekerink, Florya'da yaptığı toplantıda oyuncularını Bursaspor maçındaki performanslarından dolayı tebrik etti. Hollandalı çalıştırıcı, sahada bu şekilde mücadele etmeleri durumunda şampiyonluk yolunda rakiplerini geride bırakacaklarına inandığını ifade etti. Elazığspor mücadelesinde yedek oyunculara şans vereceğini anlatan Riekerink, maça en iyi şekilde hazırlanıp TT Arena'da sürpriz yaşamak istemediğini sözlerine ekledi.
Bu sezon az süre alan Linnes, Hamit, Sinan, Josue, Salih Dursun gibi oyuncular Elazığspor karşısında kadroda yer alacak. Teknik direktör Riekerink, altyapıdan bazı oyuncuları da 18 kişilik kadroya alarak bu isimlere maçın gidişatına göre süre vermeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Sigthorsson bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam