Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Riekerink hücumda farklı planlar düşünüyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/08/2016 - 14:16 GMT+3

Hollandalı çalıştırıcı Beşiktaş maçı öncesi atak çalışmalarına ağırlık verirken kafasındaki 11'i de şekillendirmeye başladı.

Eren Derdiyok

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi kafasındaki kadroyu büyük ölçüde belirledi.
Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Semih Kaya ve dizinden ameliyat olan Koray Günter karşılaşmada forma giyemeyecek. Yeni transferlerden Serdar Aziz ve Luis Cavanda'nın da ilk 11'de yer alması beklenmiyor. Tolga Ciğerci ile ilgili son karar ise maç gününde verilecek.
Beşiktaş maçına kalede Fernando Muslera ile çıkacak olan Galatasaray, savunmada Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Hakan Balta ve Lionel Carole dörtlüsü ile mücadele edecek. Sakatlığını atlatan ancak henüz fiziksel olarak hazır olmayan Serdar Aziz yedek kulübesinde yer alacak. Orta sahada Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'in yanında Hamit Altıntop veya Tolga Ciğerci'nin görev alması bekleniyor.
Hücum üçlüsünü Sinan Gümüş, Eren Derdiyok ve Bruma ile oluşturmayı planlayan Riekerink, maçın ikinci yarısında Lukas Podolski'yi oyuna alarak hücumda zenginlik yaratmayı amaçlıyor.
Taktik antrenmanlarda oyuncularına özellikle hücum presi konusunda çalışmalar yaptıran Riekerink, ilerideki oyuncularından rakip defansa yoğun baskı yapmalarını istiyor. Bruma ile de özel olarak ilgilenen Hollandalı çalıştırıcı, Portekizli oyuncusundan hazırlık maçlarındaki formunu sürdürmesini istiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam