Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Meksika'nın keyfi yerinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/06/2011 - 15:52 GMT+3

17 Yaş Altı Dünya Kupası’nda A ve B Grubu’nda ikinci maçlar tamamlandı. Ev sahibi Meksika ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrılarak büyük bir avantaj elde etti.

Fans carry a large Mexican flag during the second half of an international friendly soccer match between Mexico and Paraguay in Oakland, California March 26, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

A Grubu’nda oynadığı ilk maçta Kongo’ya 1-0 mağlup olan Hollanda ikinci maçta ise Kuzey Kore ile 1-1 barabere kaldı. Kuzey Kore 48’de Kang Nam Gwon ile öne geçerken turuncululara puanı Gravenberch 75’te attığı golle getirdi.
Ev sahibi Meksika ise Kongo’yu 2-1 ile mağlup etti. Meksika’ya üç puanı getiren golleri 40. dakikada Espericueta ve 85’te Gomez atarken Kongo’nun tek sayısı ise 73’te Bel Epako’dan geldi. Bu sonuçta ev sahibi gruptaki puanını altıya çıkartırken, Kongo ise üç puanda kaldı. Hollanda ve Kuzey Kore’nin ise birer puanı bulunuyor.
B Grubu’da ise Japonya ile Fransa 1-1 berabere kalırken Arjantin ise Jamaika’yı 2-1 ile geçerek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Bu sonuçlardan sonra grupta Fransa dört puanla dilerliğini sürdürürken onu aynı puanla Japonya takip etti. Arjantin üç puanla üçüncü sırada bulunurken Jamaika’nın ise henüz puanı bulunmuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam