Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

bursaspor avrupa ligi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/08/2012 - 21:22 GMT+3

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında temsilcimiz Bursaspor, Finlandiya ekibi Kups Kuopion'a 1-0 mağlup oldu.

bursaspor

Görsel kaynağı: AA

Maçın ilk tehlikeli atağı 7. dakikada Bursaspor'dan geldi. Yeşil-beyazlıların Arjantinli oyuncusu Batalla'nın KuPS Kuopio ceza sahası içine yaptığı ortada Pinto ve Ozan İpek'in dokunamadığı topa kaleci Hilander iki hamlede sahip oldu.
8. dakikada gelişen Bursaspor atağında rakip defans oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı top, Hakan Aslantaş'ın önüne düştü. Bu oyuncunun gelişine vurduğu topu kaleci Hilander kornere çeldi.
Bu pozisyonun devamında Batalla'nın kullandığı korner atışında N'Diaye'nin kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı.
15. dakika Pinto'nun ara pasında topla buluşan İsmail Haktan, kaleci Hilander ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun müsait durumdaki vuruşunda top, kalecide kaldı.
29. dakikada KuPS Kuopio ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Bu dakikada Ilo'nun Bursaspor ceza sahası girişinden yaptığı vuruşta kaleci Carson'dan dönen topu İbrahim Öztürk kornere gönderdi.
45+1. dakikada evsahibi takım gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortada Paananen'in vuruşunda top, az farkla kale direğinin üzerinden auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamladı.
İkinci yarıda ev sahibi daha etkili bir oyun ortaya koyarken bir yan topun ardından yaşanan karambolde 73'te Puri'nin son dokunuşu ile öne geçti. Temsilcimizi'in kalan dakikalardaki baskısı sonuç vermeyince ilk randevudan avantajlı bir sonuç çıkaran taraf Finalandiya temsilcisi oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam