Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

bursaspor uefa

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/08/2012 - 12:21 GMT+3

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turundaki rövanş maçında KuPS Kuopio ile karşılaşıyor.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Finlandiya'nın KuPS Kuopio takımına 1-0 yenilen Bursaspor, yarın kendi sahasında rövanş maçına çıkacak. Bursaspor turu geçebilmek için rakibini 2-0, 3-1, 4-2 gibi 2 farklı skorlarla yenmesi gerekiyor. Yeşil beyazlıların 1-0 galibiyetinde maç uzayacak 2-1, 3-2 gibi tek farklı galibiyetlerimizde ise turu geçen taraf Finlandiya ekibi olacak. Tüm beraberlikler ise Koupio'ya turu getirecek.
Bursaspor, KuPS karşılaşmasıyla 94 gün sonra kendi sahasında taraftarıyla buluşmuş olacak. Yeşil beyazlılar Bursa Atatürk Stadı'ndaki en son karşılaşmasını Süper Final Avrupa Grubu'nda Sivasspor ile oynamıştı.
Bursaspor'da büyük kızının hastalığı nedeniyle izin alarak ülkesine giden tecrübeli futbolcu Gökçek Vederson KuPS maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın solunda Hakan'a görev vermesi bekleniyor.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da oynanacak maçı Romanya Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Radu Adrian Stefan Ghinguleac yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Radu Marian Petrescu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam