Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

eskisehirspor marsilya

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/08/2012 - 12:41 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Olimpik Marsilya ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, özel uçakla Fransa'ya gitti.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Anadolu Üniversitesi Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'de yapılan ilk maçın 1-1 berabere sonuçlandığını hatırlatarak, turu geçme şansının her iki takım için de eşit olduğunu kaydetti.
Olimpik Marsilya'nın Fransa'nın köklü takımlarından biri olduğunu ifade eden Ünal, ''Ama biz her zaman her yerde söyledik. Kimsenin büyüklüğü bizi ilgilendirmiyor. Bizim için büyük olan Allah'tır. Futbol bir mücadele ve inanma meselesidir. Bizim oyuncularımızın da bu meselede yeterli olacağını düşünüyoruz'' dedi.
Ünal, takımda Batuhan ve Sezgin dışında eksik bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu:
''Sezon açılışı öncesi tüm Anadolu takımlarına Marsilya'nın elenebileceğini göstermek istiyoruz. Onun için çok iyi hazırlandık. İnanarak gidiyoruz, inşallah turu atlayıp geleceğiz. Hedefimiz gruplara kalmak ancak öncelikli amacımız Marsilya'yı elemek. Bu maçı kazanmak adına Fransa'ya gidiyoruz. İnşallah top bizi sevecek. Büyük Eskişehirspor taraftarına bayram ve sezon açılışı öncesi Marsilya turunu hediye etmek istiyoruz. Hayırlısıyla herşey istediğimiz gibi geçer.''
Fransa'ya giden kafilede, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Merkez Odunpazarı ilçe Belediye Başkanı Burhan Sakallı da yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam