Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

eskişehirspor uefa rövans

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/07/2012 - 23:39 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında Eskişehirspor deplasmanda St. Johnstone ile 1-1 berabere kalarak adını bir üst tura yazdırdı.

eskişehirspor

Görsel kaynağı: AA

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Eskişehirspor, 2-0'ın avantajıyla geldiği İskoçya'da tura yakın olan taraftı. Ev sahibi ise taraftarının da desteği ile umudunu korumak istiyordu. Kırmızı-siyahlılar maça sakin başlarken, St.Johnstone aradığı golü 32. dakikada buldu. Soldan gelişen atakta gelen ortaya Eskişehirspor'un kalecisi Boffin hatalı çıkınca Tade topu ağlarla rahat bir şekilde buluşturdu. Bu golle soyunma odasına ev sahibi takım 1-0 önde gitti.
Eskişehir ise ikinci devreye fırtına gibi başladı ve rakibinin direncini kıran golü erken buldu. 52. dakikada sahneye çıkan Veysel Sarı düzgün bir vuruşla skor tabelasına dengeyi getirdi. Golden sonra da oyunun hakimi olan taraf kırmızı-siyahlılardı. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Ersun Yanal'ın öğrencileri ise maçın son bölümünde geri yaslanıp hızlı hücumlarla gol aradı. Ev sahibi ise özellikle son 10 dakikada baskıyı arttırsada gol bulamadı ve 90 dakika 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla rakibini eleyen Eskişehirspor bir üst turda Fransa'nın köklü ekiplerinden Marsilya ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam