Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzon'da hedef büyük

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/02/2012 - 16:31 GMT+2

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Hollanda'nın PSV takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da hedef bir üst tura çıkmak. 

Trabzonspor PSV

Görsel kaynağı: AA

Dün Hollanda'ya gelen bordo-mavililer, maçtan önceki son çalışmasını bu akşam yapacak. Maçın oynayacağı Philisp Stadı-da TSİ 19.00-da yapılacak ve ilk 15 dakikası basına açık antrenmandan sonra, Trabzonspor maç saatini beklemeye başlayacak. 

Teknik direktör Şenol Güneş-in bu çalışmadan sonra zorlu PSV maçının ilk 11'ini belirlemesi bekleniyor. Trabzonspor-da Glowacki ve Vittek sakatlıkları, Serkan ise sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer alamayacak. 

Trabzonspor’un muhtemel 11’i
Bu arada, tecrübeli teknik direktör Güneş-in, antrenmandan önce Philisp Stadı-nda TSİ 18.30-da bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. 
Trabzonspor, Hollanda'daki ilk antrenmanını dün akşam konakladığı Eindhoven-da yapmıştı. Bordo-mavililer, basına kapalı yapılan çalışmadan sonra konakladıkları otele geçmişti. 

Karadeniz ekibi, geçen hafta oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven-a 2-1 mağlup olmuştu. 
Muhtemel kadrolar:
PSV Eindhoven: Isaksson, Manolev, Marcelo, Derijck, Willems, Strootman, Hutchinson, Toivonen, Lens, Matavz, Mertens 
Trabzonspor: Tolga, Celutska, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora, Alanzinho, Olcan, Halil, Burak 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam