Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Turu rahat geçebiliriz"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/08/2011 - 16:33 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımıyla eşleşen Beşiktaş'ta, kulüp ikinci başkanı Metin Keçeli, turu rahat geçebileceklerine inandığını söyledi.

beşiktaş, sevinç, rüştü reçber, 2011

Görsel kaynağı: AA

Metin Keçeli, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, son dönemde Türk futbolunun üzüntülü günler yaşadığını ancak kuranın kendilerini sevindirdiğini bildirdi. Keçeli, şöyle konuştu:
''Son günlerin, olayların çok üzdüğü, kasvete bağladığı bu günlerde böyle bir rakibin çıkması bizi bir anda neşeye boğdu. Rakip bizim ayarımızda değil. Rusya Ligi'nde küme düşmüş, ikinci ligde oynayacak bir takım. Biz Avrupa'da iddialı hale gelebilecek kapasiteli kadromuzla bu turu rahatlıkla geçeceğiz. Futbolda hep temkinli konuşulur ama bu turu rahat geçeceğimizi söyleyebilirim.''
Türk takımlarının Avrupa'daki başarısının, Türk futbolunun bulunduğu yeri yükselttiğini kaydeden Keçeli, Beşiktaş'ın, Avrupa'da başarılı olmak için bir kadro kurduğunu kaydederek, ''Bu sıkıntılı günlerde dişli bir takımla oynamanın sıkıntısını yaşardık. Böyle bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşayacağız. Tüm taraftarlar bize güvensin ve bizi desteklesin'' diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam