Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avrupa Ligi - Gizemli çocuğun sırrı çözüldü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/05/2013 - 12:18 GMT+3

Chelseali futbolcuların arasına karışıp UEFA Avrupa Ligi kupasını almak için tribüne kadar çıkan 11 yaşındaki gizemli çocuğun kim olduğu ortaya çıktı.

Louis Kearns futbolcuların arasına karışmayı başardı.

Görsel kaynağı: Reuters

Çarşamba akşamı Amsterdam’da oynanan finalde Benfica’yı 2-1 ile geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde zafere ulaşan Chelsea, kupa sevincini doyasıya yaşarken 11 yaşındaki bir çocuk da sahada kutlamaların arasındaydı.
Herkesin futbolculardan ya da teknik ekipten birinin oğlu sandığı bu gizemli çocuğun aslında Liverpool’da yaşayan bir futbolsever olduğu ortaya çıktı. 11 yaşındaki Louis Kearns güvenliği atlatarak bitiş düdüğüyle beraber sahaya girdi ve Fernando Torres ve Rafael Benitez ile fotoğraf çektirdi. Ardından sahanın içinde olduğunu kimsenin fark etmediğini anlayan genç taraftar, madalyalarını almak için tribüne doğru çıkan Chelsealilerin arasına girdi.
Louis’in maçı televizyondan izleyen annesi Margaret herkes gibi gördüğüne inanamadığını söylerken, “Onu takımla birlikte kupayı almaya giderken gördüğümde ölüyordum. O olduğuna inanamadım. Twitter bir anda karışmıştı. Hâlâ şoktayım” dedi.
İlkokul öğrencisi kupaya o kadar yakındı ki UEFA Başkanı Michel Platini ile fotoğraf bile çektirdi. UEFA yetkilileri Louis’in fark edildikten sonra olaysız bir şekilde ortamdan uzaklaştırıldığını söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam