Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Samandıra'da sıkıyönetim ilanı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/04/2013 - 10:55 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Samandıra’da adeta sıkıyönetim ilan etti.

Aykut Kocaman, futbolcularla toplantıda

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

AMK’nın haberine göre, medyaya konuşulmayacak, sanal ortamdan uzak durulacak, telefonlar susacak, gece dışarı çıkılmayacak ve Samandıra’da tam gün mesai uygulanacak.
Haftayı Gençlerbirliği yenilgisiyle kapatan futbolcularını motive etmek için her yolu deneyen Kocaman, yönetim ile yaptığı görüşme sonrasında bazı yasakları gündeme koydu. Sarı-lacivertli oyuncular Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde tam gün mesai yapacak. Medyadan uzak duracak, sanal ortamda mesaj trafiğine girmeyecek ve özel hayatına dikkat edecek. İşte Kocaman yasaklar.
1-Kimse konuşmasın
Başkan Aziz Yıldırım, sezon sonuna kadar teknik heyet, yönetim ve futbolculara konuşma yasağı getirdi. Ortamın gerilmesini istemeyen Yıldırım, sadece futbola konsantre olmak gerektiğini savundu ve özellikle ezeli rakipleri hakkında futbolcuların tahrik edici cümle kullanılmamasını istedi.
2- Yorum yapmayın
Aykut Kocaman, başta twitter olmak üzere sosyal medyada görüş belirtilmesini kesinlikle yasakladı. Gerek duyulmadığı sürece futbolcular telefonlarını açık tutmayacak. Herhangi bir polemik oluşmaması için bu yasağı getiren Kocaman, “Zor bir döneme giriyoruz. Herkes dikkatli olsun” uyarısında bulundu.
3- Gece hayatı yok
Gece hayatını seven futbolcular ile özel bir konuşma yapan Aykut Kocaman, eve giriş çıkış saatlerini de belirledi. Sarı-lacivertliler özellikle Benfica maçı öncesinde erken saatte evine girecek ve dinlenerek antrenmana gelecek. Disiplini bozan futbolculara ağır para cezası verileceği bildirildi.
4- Tam gün mesai
Samandıra Tesisleri’nde gençler başta olmak üzere bekar futbolcular tam gün mesai geçirecekler. Sarı-lacivertliler antrenman saatlerinin dışında kalan tüm zamanını Can Bartu Tesisleri’nde geçirecek ve dış dünya ile ilişkisini tamamen kesecek. Rakiplerin maç kasetleri izlenecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam