Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

UEFA Avrupa Ligi - Fenerbahçe'nin konuğu Viktoria Plzen

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/03/2013 - 11:58 GMT+2

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Viktoria Plzen’i rövanş maçında konuk ediyor. 22.05’te başlayacak karşılaşmayı Eurosport.com Türkiye’den canlı olarak takip edebilirsiniz.

fenerbahçe, bursaspor, gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Deplasmandaki ilk maçta rakibini 1-0 yenerek tur için büyük avantaj elde eden sarı-lacivertliler, kendi sahasında turu geçecek skoru elde etmek istiyor.
Fenerbahçe'ye tur için bugünkü maçta beraberlik yetiyor. Viktoria Plzen 1-0 kazanırsa maç uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Çek ekibi 2-1 veya 2 farklı skorlu galibiyetlerde çeyrek finale çıkan takım olacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek.
Üç eksik var
Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçı öncesi 3 eksik bulunuyor.
Statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün ise sahadaki yerini alması bekleniyor.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Emre ve Meireles'in yokluğunda orta sahada ilk maçta olduğu gibi Mehmet Topal ve Selçuk Şahin'e görev vermesi bekleniyor.
Yine seyircisi olmayacak
Fenerbahçe, BATE Borisov ile oynadığı rövanş maçında olduğu gibi Viktoria Plzen rövanş maçında da cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.
Sarı-lacivertliler, seyircisiz oynadığı BATE Borisov maçında stat dışından paraşütle atılan meşaleler nedeniyle UEFA tarafından yine seyircisiz oynama cezası aldı.
Üç oyuncu ceza sınırında
Fenerbahçe'de bu maç öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin bu maçta da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve sarı-lacivertlilerin tur atlaması durumunda çeyrek final ilk maçında forma giyemeyecek.
Muhtemeler 11’ler:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Cristian, Caner Erkin, Moussa Sow.
Viktoria Plzen: Kozacik, Reznik, Prochazka, Cisovsky, Limbersky, Darida, Horvath, Rajtoral, Kolar, Kovarik ve Bakos.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş