Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

UEFA Avrupa Ligi - Sow: Kupa neden olmasın?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/05/2013 - 18:36 GMT+3

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Benfica ile oynayacakları maç öncesinde UEFA'nın resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

moussa sow, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı Lizbon'da Benfica ile yarı final rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de Moussa Sow, bu önemli maç öncesinde UEFA'nın resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Sow'un açıklamaları şu şekilde:
"Bu kupa bizim için çok şey ifade ediyor. Bir Türk takımı bunu daha önce başardı, bu sefer Fenerbahçe neden başaramasın? Kupayı kazanmak Türkiye için, Türk futbolu için, bizim için, taraftarlar için çok önemli. Yarı finale gelene kadar büyük işler başardık. Şimdi önümüzde Benfica ile oynayacağımız bir 90 dakika var. Finale kalmak için elimizden geleni yapacağız. Ve sonra kupa, neden olmasın?"
"Burada insanlar futbolu gerçekten çok seviyorlar. Futbol hayatlarının bir parçası, bunun için yaşıyorlar. İstanbul'da bunu günlük hayatın her noktasında görebilirsiniz. Yürüyüşe çıktığımda veya akşam yemeğine gittiğim zaman futbolu seven ve bizi destekleyen insanlar görüyorum. Burada bunları yaşamak ve bu duyguyu hissetmek harika."
"Kupa ile ilgili hayaller kuruyorum. Önce Benfica maçını kazandığımızı hayal ediyorum, sonra finali, her şey adım adım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam