Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"CAS'ın olumsuz kararı haksızlık"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/08/2013 - 23:58 GMT+3

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) siyah-beyazlı kulüp hakkında yarın vereceği kararın olumsuz olması durumunda, bunun kendilerine, oyunculara ve taraftarlara haksızlık olacağını söyledi.

Slaven Bilic

Görsel kaynağı: AA

Slaven Bilic, 2-0 kazandıkları Tromsö maçı sonrası katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bilic, yarın açıklanacak olan CAS kararıyla ilgili bir soruya, "Karar ne olur bilmiyorum. Neticede bizim elimizde değil. CAS kararı olumsuz çıkarsa, bize, oyunculara, bunca yolu tepip buraya gelen 60 bin insana, çok büyük haksızlık olur. Bu karar dün veya daha önce açıklanmalıydı. Kararın yarın açıklanması adil değil. Dışarı atılırsak hiç adil olmaz. Ben kötü bir karar çıkacağına inanmıyorum" diye yanıt verdi.

Hırvat teknik adam, UEFA'nın Beşiktaş Kulübü'nden yarınki kura çekimine gelmemesini istediği iddialarının sorulması üzerine ise herhangi bir yorum yapmadı.
Bilic, toplantıda Tromsö maçıyla ilgili olarak, "Maçtan önce bizim için sezonun en önemli karşılaşması olacağını söylemiştim. Bunun en büyük sebebi; deplasmanda 2-1 kaybetmiştik ve rövanşta işi kolaylaştırmak için 3 gol atmamız gerekiyordu. Bugünün futbolunda bu kolay değil. Karşınızda iyi organize olmuş bir takım varsa kolay olmuyor" diye konuştu.

Maçın ilk yarısında ceza alanına yeterince giremediklerinden yakınan Hırvat çalıştırıcı, şöyle devam etti: "Ancak oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarıyla birlikte daha çok ceza alanına girdik, daha çok şut attık. Yaptığımız değişiklik de olumlu yansıdı. Üçüncü golü bulsak, fişi çekecektik ama rakip kaleci buna izin vermedi. Son dakikalarda rakip risk aldı. Bunu bekliyorduk. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. En büyük hedefimiz bu turu hasarsız geçmekti, bunu başardık."

Atiba Hutchinson'ın performansıyla ilgili bir soruya Bilic, "İyi bir oyuncu transfer ettik. Bonservis bedeli ödemedik. Benim ve teknik ekip için performansı sürpriz değil. Modern futbolda birkaç pozisyonda oynayabiliyor" yanıtını verdi.

Bilic, transferle ilgili bir soruya da "Transferle ilgili kulüpte kapalı kapılar ardında konuşacağız. Elle tutulur bir şey çıkarsa haberiniz olur. Transfer konusu üzerinde, hala çalışmaya devam ediyoruz. Transferi bitirmek kolay değil. Gerçekleşirse harika olur, gerçekleşmezse de sorun olmaz" cevabını verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam