Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

UEFA Avrupa Ligi - Bursaspor deplasmanda Vojvodina ile 2-2 berabere kaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/08/2013 - 23:51 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Bursaspor deplasmanda Vojvodina ile 2-2 berabere kalarak rövanş öncesinde avantaj elde etti.

bursaspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Deplasmanda tur arayan temsilcimiz Bursaspor maça hızlı başladı ve 7. dakikada, maçın ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Sol kanattan hareketlenen Taye Taiwo, topu ceza alanı içine ortaladı. Pablo Batalla'nın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

28. dakikada, Vojvodina gole çok yaklaştı. Petar Skuletic, Marko Poletanovic'in ara pasıyla ceza sahasına girdi. Bursaspor file bekçisi Sebastien Frey, zamanında kalesinden çıkarak Petar Skuletic'ten önce topa dokunarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

36. dakikada, Bursaspor'un golü geldi. Pablo Batalla'nın, ceza sahası içinde Igor Djuric tarafından düşürüldüğü pozisyonu hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Pablo Batalla, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

43. dakikada, Bursaspor yine gole çok yaklaştı. Stanislav Sestak'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Pablo Batalla, topa çaprazdan sert vurdu. Arka direkten kaleye doğru giden topu kaleci Matej Delac son anda tokatlayarak dışarı çeldi.
Geride kalan bölümde başka gol olmayınca soyunma odasına temsilcimiz 1-0 önde gitti.
İkinci 45 dakikaya ise Bursaspor dirençli başlasa da sonrasında ev sahibi ağırlığını seyircisinin de desteği ile hissettirdi. 71. dakikada Vulicevic ile skoru eşitleyen Sırbistan temsilcisi Vojvodina, 10 dakika sonra ise aradığı golü Oumarou ile buldu ve 2-1 öne geçti.
Ancak pes etmeyen Bursaspor özellikle 85'ten sonra rakip kaleyi resmen abluka altına aldı. Üst üste kornerler kullanan yeşil-beyazlılarda 90'da sahneye çıkan Taiwo skoru 2-2'ye getirdi.
Maç bu sonuçla sona ererken temsilcimiz de gelecek hafta oynanacak rövanş öncesinde avantajlı bir skor elde etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam