Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lyon, Plzen deplasmanında kaybetmesine rağmen turladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/03/2014 - 22:34 GMT+2

Fransa'da oynanan ilk karşılaşmayı 4-1 kaybeden Viktoria Plzen sahasında Lyon'u 2-1 mağlup etmesine rağmen Avrupa Ligi'ne veda etti.

GOMİS LYON

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Avrupa Ligi 3.tur rövanş karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti ekibi Viktori Plzen sahasında Fransa temsilcisi Lyon'u konuk etti.
Fransa'da oynanan ilk karşılaşmayı kazanan takım Lyon olmuştu. Maçın başında Tomas Horava ile öne geçmesine rağmen, Alexandre Lacazette, Mvuemba ve Gueida Fofana'nın iki golüne engel olamayan Viktoria Plzen sahadan 4-1 mağlup ayrılmıştı.
Doosan Arena'da oynanan karşılaşmaya ilk maçtaki farklı skorun rehaveti ile başlayan Lyon, ilk yarının son dakikalarında Gomis'in kendi sürüklediği atakta golü buldu ve soyunma odasına rahat gitti.
2 dakikada 2 gol
İkinci yarıya oldukça istekli başlayan Plzen, Lyon kalesini abluka altına aldı. Maçın 60.dakikasında sahneye çıkan Daniel Kolar takımına beraberliği getiren golü attı. Turu geçecek skoru yakalamak için ataklarına devam eden Plzen, ilk golden tam 2 dakika sonra bir gol daha buldu. Sağ kanattan yapılan ortaya kafa vuruşu yapan Stanislav Tecl takımını öne geçiren isim oldu.
Maçın son yarım saatinde başka gol olmayınca toplam skorda 5-3 önde olan Lyon, Viktoria Plzen'i Avrupa Ligi'nin dışına itti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam