Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'tan Tottenham'a Trabzon taktiği

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/12/2014 - 07:09 GMT+2

Bilic, yarınki Tottenham maçında ligde Trabzon'u 3-0'lık skorla geçtikleri derbinin taktiğini uygulayacak. İngiliz ekibi karşısında orta alanda üstünlüğü ilk andan itibaren ele geçirmeyi planlayan Hırvat hoca, Sosa önderliğindeki ataklarla topu Cenk'le buluşturup gol bulmayı planlıyor.

Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Kara Kartal'ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, yarın İngiliz ekibi Tottenham'la oynayacakları Avrupa Ligi maçında takımını, 3-0'lık skorla galip geldikleri Trabzonspor derbisinin taktiği ile oynatacak. Ada temsilcisi karşısında Bordo-Mavililer'e karşı olduğu gibi orta alanı kalabalık tutacak olan Bilic, öğrencilerine sürekli pres yaptırtarak rakibin oyun kurmasını engellemeyi planlıyor. Özellikle Atiba ve Veli Kavlak'ın Konya'da sergilediği futbolu Tottenham'a karşı da devam ettirmesini bekleyen Hırvat çalıştırıcı, rakibin oyun planını bu iki isimle beraber bozmayı düşünüyor. Hücum hattındaki pas organizasyonu görevini Arjantinli yıldız Jose Sosa'ya verecek olan Slaven Bilic, tecrübeli futbolcudan merkez hattan, Olcay ve Gökhan'dan da kanatlardan topu ileri uçtaki Cenk Tosun'la buluşturup işi genç yıldıza bırakmalarını istedi.
Son sözü Cenk söyleyecek
Demba Ba'nın sakatlığının ardından formayı devralacak Cenk Tosun, takımının 1 numaralı gol silahı olacak. Geçen hafta Sarıyer'e Türkiye Kupası'nda 2 ve ligde de Trabzon'a karşı 1 gol atan 23 yaşındaki futbolcu, başarılı performansını sürdürüp Kartal’ı ikinci tura lider olarak çıkarmak için çaba gösterecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam