Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'ye sürpriz oran

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/08/2015 - 17:29 GMT+3

Fenerbahçe'nin Atromitos ile oynayacağı maçın iddaa oranları belli oldu.

Fenerbahçe - Atromitos

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Avrupa Ligi play off turu 2. maçında 27 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Atromitos'u konuk edecek olan Fenerbahçe mücadeleye kilitlendi. Bu maçın iddaa oranları da belli oldu. İlk maçı deplasmanda Van Persie'nin attığı golle 1-0 geçen Sarı Lacivertliler'in kazanmasına 1.10, beraberliğe 5.50, Atromitos galibiyetine ise 9.00 oran verildi.
İlk maçta da favori Fenerbahçe'ydi
Kanarya, 20 Ağustos'ta Yunanistan'da oynadığı mücadelede favori olarak gösterilmişti. Atromitos'un galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.20, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 1.80 oran verilmişti. Sarı Lacivertliler, 89. dakikada Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'nin attığı kafa gölüyle galip gelerek, İstanbul'a avantajlı dönmüştü.
Fenerbahçe ligde yara aldı
Sarı Lacivertliler, Atromitos ile oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde yara almıştı.
Atromitos moralli geliyor
Kanarya'nın Yunan rakibi Atromitos ise Yunanistan Süper Ligi’nin ilk hafta maçından galibiyetle ayrıldı. Sezonun ilk haftasında Levadiakos’u konuk eden ev sahibi takım, Brito’nun 37. dakikada attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Atromitos, bu galibiyetle Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam