Legia Varşova - Trabzonspor karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Legia Varşova - Trabzonspor maçı ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları. Legia Varşova Trabzonspor maçını canlı izle Legia Varşova Trabzonspor maç izle canlı izle canlı takip et.
Karşılaşma bilgileri
Maç: Legia Varşova - Trabzonspor Tarih: 11.12.2014Saat: 22.05Stat: Wojska PolskiegoHakem: Kenn HansenKanal: D Smart
Muhtemel 11'lerLegia Varşova: Kuciak, Broz, Astiz, Lewczuk, Guilherme, Pinto, Vrdolijak, Kosecki, Duda, Zyro, RadovicTrabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Yusuf Erdoğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Constant, Sefa Yılmaz, Waris, Cardozo
Trabzonspor - Legia Varşova
Görsel kaynağı: Eurosport
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan çıkmayı daha önce garantileyen Trabzonspor, deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla gruptaki son maçına çıkacak. Pepsi Arena'da oynanacak mücadele TSİ 22.05'te başayacak ve Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Ken Hansen yönetecek.
UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Legia Varşova, Belçika'nın Lokeren ve Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımlarıyla L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, 6'ncı ve son maçlar öncesinde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve bir yenilgi sonucu topladığı 10 puanla 2'nci sırada bulunuyor. 12 puanlı grup lideri Legia Varşova ile Polonya'da karşılaşacak olan bordo mavililer, maçı kazanması halinde grubunu lider bitirecek.
Trabzonspor - Legia Varşova
Görsel kaynağı: Eurosport
Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu 6. ve son haftasında yarın karşılaşacağı Polonya'nın Legia Varşova takımını yenerek grubu lider tamamlamayı hedefliyor. Grupta 5 maç sonunda 10 puanla ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, 12 puanla lider durumda bulunan Polonya temsilcisi karşısında galip gelerek grubu ilk sırada tamamlama hesapları yapıyor. 2. tura yükselmeyi garantileyen iki takımın mücadelesi Wojska Polskiego Stadı'nda 22.05'te başlayacak. Karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Keen Hansen yönetecek. Hansen'in yardımcılıklarını Lars Rix ve David Vang Andersen yapacak
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Trabzonspor ile Polonya'nın Legia Varşova takımları Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaştı. Trabzonsporlu futbolcu Waris'in (Solda) rakibi Kuciak (12) ile mücadelesi.
Görsel kaynağı: Eurosport
Trabzonspor'un rakibi Legia Varşova'ya seyircisiz oynama cezasıTrabzonspor Kulübü, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda deplasmanda Legia Varşova ile 11 Aralık Perşembe günü yapacakları karşılaşmanın, ev sahibi takımın aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanacağını bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor ile Legia Varşova arasında Polonya'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçının seyircisiz yapılacağını açıkladığı belirtilerek, müsabakaya her iki takımın taraftarının alınmayacağı kaydedildi. Kurulun cezaya gerekçe olarak Legia Varşova taraftarlarının Lokeren maçında yaptığı olayları gösterdiği belirtildi. Grupta Legia Varşova 12 puanla ilk sırada yer alırken Trabzonspor 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Her iki takım da son maçlar öncesi 2. tura yükselmeyi geçen hafta garantilemişti.
ONLY IN POLAND Dossa Junior, Legia, Trabzonspor
Görsel kaynağı: Newspix
Ersun Yanal: Efsane olTrabzonspor'da Beşiktaş yenilgisi mazide kaldı, dümen Legia Varşova maçına kırıldı. Liderlik hesapları yapan Ersun Yanal, “Legia Varşova'yı yenip gruptan birinci olarak çıkalım, camiamızın son üzüntüsünü unutturarak efsane olalım” dedi. Ersun Yanal, bu aralar bütün enerjisini takımının moralini yükseltmeye adadı... 25 gündür ekibiyle birlikte olan ve 5 maçta boy gösteren Yanal, 3 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet almıştı. Konya dönüşü ara vermeden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Varşova maçı hazırlıklarına başlayan Bordo-Mavililer'de tecrübeli çalıştırıcı yaptığı toplantılarda Beşiktaş'la oynanan maçın izlerini takım üzerinden silmek için var gücüyle öğrencilerine bir nevi terapi uyguluyor.
Legia Varsova Ile Trabzonspor takımları UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştı
Görsel kaynağı: AA
'Mazereti yok' Yanal’ın, ligin uzun bir maraton olduğunu oyuncularına hatırlatarak, "Beşiktaş karşısında oynadığımız kötü futbolun ve alınan sonucun hiçbir mazereti olamaz. Trabzonspor’un böyle futbol oynadığını maçı izlemeyen birine anlatsalar hiç kimse inanmaz. Sahada kaybolduk. Bu maçı bir kaza olarak değerlendirip önümüze bakmak zorundayız. Dersler çıkarmalıyız ama takılıp kalmanın da bize bir fayda sağlamayacağını bilmenizi isterim. Perşembe günü (yarın) oynayacağımız Varşova maçı bizim için çok önemli. Bu karşılaşmayı kazanırsak hem bir üst tur için önemli avantaj sağlayacağız hem de camiamızın son üzüntüsünü unutturmuş olacağız" dediği öğrenildi.
Legia Varsova Ile Trabzonspor takımları UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştı
Görsel kaynağı: AA
Bordo-mavililerin karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Yusuf Erdoğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Constant, Sefa Yılmaz, Waris ve Cardozo muhtemel 11'i ile oynaması bekleniyor. Öğle saatlerinde özel uçak ile Polonya'ya gidecek olan bordo-mavililer, yerel saatle 20.00'de maçın oynanacağı Varşova Stadı'nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Ersun Yanal ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı da yerel saatle 19.30'da başlayacak.
Legia Varsova Ile Trabzonspor takımları UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştı
Görsel kaynağı: AA
TRABZONSPOR, AVRUPA'DA 119'UNCU RANDEVUDAUEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında yarın deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 119'uncu maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne kadar yaptığı 118 maçta 46 galibiyet ve 31 beraberlik aldı, 41 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 158 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde de 156 gol gördü. Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 70, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.
Trabzonspor - Legia Varşova
Görsel kaynağı: AA
Trabzonspor, Lokeren takımı ile UEFA Kupası'nda 71'inci maçını oynayacak. UEFA Kupası'nda ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya'nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 70 maçın 29'unda sahadan galibiyetle ayrıldı. 19 maçta berabere kalan bordo-mavililer, 22 maçta mağlup oldu.Bu maçlarda rakip fileleri 102 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 92 gol gördü.
DEVLERE KARŞI ZAFERLERTrabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı da başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-1977 sezonunda İngiltere'nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya'nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya'nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda ise İngiltere'nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı. Karadeniz ekibi, 1983-1984 sezonunda yendiği Inter'i 14 Eylül 2011'de oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında da 1-0 mağlup ederek Avrupa'da adından söz ettirmişti.
trabzonspor, legia, uefa avrupa ligi
Görsel kaynağı: AA
EN FARKLI GALİBİYETİ ARNAVUTLUK TAKIMI KARŞISINDA ALDIBordo-mavililer, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini Arnavutluk'un Vllaznia takımı karşısında aldı. Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası'nda Arnavutluk temsilcisini sahasında 6-0'lık sonuçla mağlup ederek, 118 maçtaki en farklı galibiyetine imza attı. Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında en farklı yenilgiyi ise İspanya'nın Barcelona takımı karşısında almıştı. Trabzonspor, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Barcelona'ya 7-2'lik sonuçla mağlup olmuştu. Bordo-mavili ekibin Avrupa kupaları tarihinde en fazla gol atan oyuncusu ise eski golcüsü Hami Mandıralı oldu. Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü, Avrupa kupalarında toplam 23 gol kaydetmişti. Bu oyuncuyu sezon başında Çin'in Shangai Greenland takımına transfer olaran Paulo Henrique, 9 golle takip etti.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Metalist Kharkiv ile Trabzonspor, Arena Lviv Stadı'nda karşılaştı. Trabzonsporlu futbolcuların gol sevinci.
Görsel kaynağı: Eurosport
TRABZONSPOR, AVRUPA'DA BOYUN EĞMİYORUEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında yarın Polonya'nın Legia Varşova takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa'da başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 deplasman maçında 2 yenilgi, 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde ise daha başarılı bir grafik gösteriyor. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında sadece 1 yenilgi aldı. 6 maçta galip gelen bordo-mavili takım, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu dönemde geçen sezon ilk olarak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 3-0, daha sonra 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0, play-off turunda eşleştiği Arnavutluk'un Kukesi takımını 2-0 mağlup etti. Grup maçlarında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını 2-1, Polonya'nın Legia Varşova takımını 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, İtalya temsicilisi Lazio ile 0-0 berabere kaldı. Lider olarak gruptan çıkan Trabzonspor, 2. turda İtalya'nın Juventus takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Trabzonspor, bu sezon ise play-off turunda Rostov ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz ekibi, en son Belçika'da oynadığı Lokeren karşısında ise sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'lu futbolcu Kevin Constant, Arena Lviv Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Görsel kaynağı: Eurosport
SON 10 MAÇ
Trabzonspor'un Avrupa'da oynadığı son 10 deplasman maçı ve aldığı sonuçlar şöyle:
2013-2014:
2014-2015: