Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Partizan-Beşiktaş: 0-4 | MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/10/2014 - 07:17 GMT+3

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti. Partizan-Beşiktaş maçının özeti ve golleri Eurosport.com Türkiye'de.

UEFA Avrupa Ligi C grubunda Beşiktaş, Belgrad'daki Partizan Stadı'nda, Partizan takımıyla karşılaştı. Beşiktaşlı futbolcuların gol sevinci.

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 4-0 yendi.Partizan-Beşiktaş maçının özeti ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.
PARTİZAN-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN DAKİKALAR
UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Sırp ekibi Partizan karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
18. dakikada Gökhan Töre'nin pasında ceza sahasının dışında topla buluşan Veli Kavlak, etkili bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
36. dakikada Jivkoviç'in yakın mesafeden şutunda kaleci Tolga Zengin gole izin vermedi.
45. dakikada Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Demba Ba, sol çaprazdan attığı sert şutla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0
Maçın ilk yarısını Beşiktaş 2-0 önde tamamladı.
52. dakikada Gökhan Töre'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Oğuzhan Özyakup, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0
54. dakikada ise üçüncü golün asistini yapan Gökhan Töre, Demba Ba'nın rakip savunmanın arasına attığı pası iyi değerlendirerek aradaki farkı dörde çıkardı: 4-0
Karşılaşma 4-0 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi.
GRUPTAKİ SON DURUM
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, daplasmanda Sırp ekibi Partizan'ı 4-0 yenerek, Tottenham ile ilk sırada yer aldı.
Başkent Belgrad'da oynanan karşılaşmada Türk ekibinin gollerini 18. dakikada Veli Kavlak, 45. dakikada Demba Ba, 52. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 54. dakikada Gökhan Töre kaydetti. Beşiktaş bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini elde etti.
Grubun diğer maçında ise İngiliz temsilcisi Tottenham, sahasında Yunan ekibi Asteras'ı 5-1 yendi. Tottenham'ın gollerini, 13, 76 ve 81. dakikada Kane, 30. ve 66. dakikada ise Lamela kaydetti. Konuk ekibin tek golü 89. dakikada Barrales'ten geldi.
Bilic: "Çok değerli bir galibiyet aldık"
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında 4-0 yendikleri Partizan maçına ilişkin, "Çok değerli bir galibiyet aldık" dedi.
Bilic, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Partizan deplasmanını ''çok zor'' diye niteleyerek, çok önemli ve değerli bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle çok mutlu olduklarını söyledi.
İyi oynayıp kazanmayı hak ettiklerini anlatan Bilic, ciddi bir şekilde oynadıklarını ve rakiplerine tamamıyla üstünlük kurduklarını ifade etti.
Bilic, maça çok iyi başladıklarını ve erken bir gol bulduklarını kaydederek, oyundaki üstünlüklerini rakibe kabul ettirdiklerini ve çok iyi bir sonuç aldıklarını ifade etti.
Oyuncuların yüksek bir motivasyonla oynamalarının anlaşılabilir olduğunu çünkü Avrupa Ligi'nde oynadıklarını söyleyen Bilic, geçen sezon da motivasyonlarının yüksek olduğunu ve iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak aldıkları bazı cezaların ve kötü sonuçların kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.
Bilic, bu gece olduğu gibi her şeyin istedikleri gibi gittiğinde bunun özgüvenlerini de yükselttiğini vurgulayarak, bazı şeyler zorlaştığında ise özgüvenin ister istemez olumsuz etkilendiğini kaydetti.
Takım karakteri oluşturmanın geceden sabaha olacak bir şey olmadığına işaret eden Bilic, bunun belirli bir süreç gerektirdiğini ve bazen uzun sürdüğünü anlattı.
Bilic, bu akşam çok iyi bir futbol atmosferi ve zemini olduğunu dile getirerek, "Biz bu akşam oynadığımız seviyeyi hangi maçlarda oynayamadık diye düşünelim. Rizespor maçı ve Eskişehirspor maçı. Yine rakipten daha iyiydik ama kötü bir zeminde, 80 bin kişi kapasiteli bir statta 4 bin taraftarla oynadığınız zaman, oyuncuları kırmızı bölgeye, yüksek motivasyona çekemiyorsunuz" diye konuştu.
Hem Partizan hem de Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Bilic, taraftarların maç boyunca sportmence davranıp çok güzel ve pozitif bir futbol atmosferi oluşturduklarını da sözlerine ekledi.
Nikoliç:"Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti"
Partizan Teknik Direktörü Marko Nikoliç, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 4-0 yenildikleri Beşiktaş maçına ilişkin, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" dedi.
Nikoliç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok güçlü takım Beşiktaş'ın, Partizan'ın her hatasını cezalandırdığını kaydetti.
Beşiktaş takımı için "çok kaliteli" ifadesini kullanan Nikoliç, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" diye konuştu.
Nikoliç, maçın bazı bölümlerinde iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, takımlarına verdikleri destek için Partizan taraftarına teşekkür etti. Yenilgiye rağmen taraftarların kendilerin desteklemekten hiç vazgeçmediklerini kaydeden Nikoliç, "Partizan taraftarı en iyi şekilde bize destek oldu" dedi.
Nikoliç, gruplarındaki durumun bu maçın ardından değişmediğini ifade ederek, Tottenham ve Beşiktaş'ın grubun favorileri olduğunu sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam