Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Slaven Bilic'e göre Balotelli oynarsa Liverpool maçı daha kolay bir hâl alabilir

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/02/2015 - 10:55 GMT+2

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'da Mario Balotelli'nin oynmasının işleri kolaylaştıracağını düşünüyor.

Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Slaven Bilic, Bursaspor maçının analizi üzerinden Liverpool maçında neleri nasıl yapmaları ve yapmamaları gerektiğini oyuncularına tek tek anlattı.
Liverpool'un kura çekildiği günkü durumdan çok farklı ve daha iyi olduğunu belirten Hırvat teknik adam, Avrupa'da bu sezon eşleştikleri diğer İngiliz takımları Arsenal ve Tottenham karşısında iyi oyunlar sergilediklerini ancak bu kez durumun daha zor olduğunu söyledi.
Veli ve Atiba ile durdur
Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, bugün oynanacak Liverpool maçı öncesinde futbolcularını maça motive etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazken, taktik konuda da son kararını vermiş durumda.
Atiba ve Veli ile Coutinho ile Lallana ikilisini durdurmanın hesaplarını yapan Bilic, Moreno'nun tek başına savunmaya çalıştığı kanattan Liverpool'u Gökhan Töre ile vurmanın hesaplarını yapıyor. Gerard ve Markovic'in yokluğunda, Bilic'in en büyük çekincesi ise Sterling. Hırvat teknik adam, Markovic'in yokluğunda Sterling'in sağ kanatta oynayacağını hesaplarken, son maçta gol atan Balotelli'nin forma giymesi içinse adeta dua ediyor.
Bilic, böyle maçlarda çabuk sinirlenen Balotelli'nin kendileri için avantaj olduğunu düşünüyor. Hırvat teknik adam Skrtel'in Demba Ba ile birebir oynayacağını hesaplarken, son haftalarda defans üçlüsünde yer alan gurbetçi Emre Can'ın üzerine ise önce Olcan sonra da Kerim ile baskı yapmayı planlıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam