Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Slaven Bilic: Kupalar kazanmanın hayalini kuruyoruz

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/03/2015 - 07:08 GMT+2

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, yarın akşam oynanacak Club Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu takımın Premier ligin en formda ekiplerinden Liverpool’a karşı nasıl futbol oynadığını hemen unutmamak gerek. Bir kere düşününce eleştirilmemiz doğru değil.
Brugge’e karşı ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak çok önemli. Rövanşa daha rahat çıkmak istiyoruz. Çünkü ardından Fenerbahçe ile derbi oynayacağız.
‘Önceliğimiz lig’ diyoruz çünkü şampiyon olursak kendimizi direkt Şampiyonlar Ligi’nde bulacağız. Zirve yarışında sadece derbiler değil tek puan bile çok önemli.
Beşiktaş’ta mutluyum. Taraftarla aramızda harika bir ilişki var. Sezon sonunda durumumuza bakarız. Şimdi kupalar kazanmanın hayalini kuruyoruz.
picture

Beşiktaş, Gökhan Töre, Slaven Bilic

Görsel kaynağı: AA

Brugge sonrası eve dönmek yok
Zafer mi, hayal kırıklığı mı? Hem ligde hem de Avrupa’da ikisi birbirine o kadar yakın ki... Beşiktaş’ta bir haftada bütün işler değişebiliyor. İşte bu durum Beşiktaş’ın teknik patronu Slaven Bilic’e biraz dokunuyor. Sivas sonrası, Brugge öncesi açıklamalarda bulunan Kartal’ın hocası, Liverpool zaferinin bu kadar çabuk unutulması nedeniyle sitem ederken, gelecek için son derece umutlu açıklamalar yaptı. Sivas’taki yorgunluğu bir daha yaşamamak için Brugge maçı sonrası direkt Ankara’ya geçip Erciyes maçını burada bekleyeceklerini belirten Bilic, “Herkes ailesini pazartesi görecek. Brugge’den İstanbul’a, sonra İstanbul’dan Ankara’ya seyahat bizi yine yorar. O nedenle buna mecburuz” dedi. Sivas maçı sonrası yapılan, “Kondisyonları düşük” eleştirilerine yanıt veren başarılı teknik adam, şöyle konuştu: Gayet iyi çalışıyoruz ve sürekli maç temposu içindeyiz. Bu takımın, Premier Lig’in en formda takımlarından Liverpool’a karşı iki maçta nasıl bir futbol oynadığını unutmamak gerek. Bir kere takım düşünce, eleştirilmemiz doğru değil.
Sonuna kadar zorlayacağız
Bilic, Brugge maçı ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hakkında da önemli sözler sarfetti: Brugge’e karşı ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak çok önemli. Rövanşa daha rahat çıkmak istiyoruz. Çünkü ardından Fenerbahçe ile derbi oynayacağız. ‘Önceliğimiz lig’ diyoruz çünkü şampiyonluk, beraberinde bizi Devler Ligi’nde direkt gruplara götürecek. Orada olmak çok önemli. Ligde sadece derbiler değil her maçın kritik olduğunu düşünüyorum. 1 puanla bile şampiyonluğun kaderi belli olabilir. Beşiktaş’ta mutluyum. Taraftarlarla aramızda harika bir ilişki var. Onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Sezon sonunda durumumuza bakarız, yönetimle birlikte bir yol haritası çizeriz. Şimdi önemli olan Beşiktaş’ın durumu. Biz, kupalar kazanmanın hayalini kuruyoruz. İki kupa için de şansımız var ve sonuna kadar zorlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam