Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

AZ Alkmaar avantajını koruma peşinde

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/08/2015 - 20:19 GMT+3

AZ Alkmaar'ın teknik direktörü John van den Brom, ilk maçta aldıkları 2-0'lık skorun avantajını kullanmak istediklerini söyledi.

AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom

Görsel kaynağı: AA

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ın teknik direktörü John van den Brom, ilk maçta aldıkları 2-0'lık skorun avantajını kullanmak istediklerini söyledi.
Müsabakanın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, her zaman ortaya koydukları futbol sistemine bağlı kalacakları belirterek, "Sadece defans yapmak için gelmedik. Her zamanki futbolumuzu sahaya yansıtacağız. İç sahada olsun, deplasmanda olsun belli bir sistemim var. Onu uygulayacağız" diye konuştu.
Van den Brom, ilk maçta Medipol Başakşehir'in oyunun başında 10 kişi kaldığını hatırlatarak, "Geçen hafta 15. dakikadan sonra rakibimiz 10 kişi kaldı ve biz bunu iyi değerlendirebildik. İlk 15 dakikada dişli ve iyi oynayan bir rakibimiz olduğunu gördük. Aldığımız 2-0'lık skor bizim için bir avantaj. Gol atması gereken taraf onlar. Bundan dolayı daha açık ve ofansif oynayacaklarını umuyorum. Bu duruma da hazırlıklıyız" ifadelerini kullandı.
Hollandalı bir gazetecinin İstanbul trafiğini sorması üzerine Van den Brom, "Yıllar boyunca değişmedi. Hala aynı sıkıntı sürüyor" yanıtını verdi.
Hazırlıklar tamamlandı
AZ Alkmaar, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör John van den Brom yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda yarın oynanacak maçın taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi.
AZ Alkmaar'ın yarınki mücadeleye ilk maçtaki 11'ini koruyarak, Sergio Rochet, Mattias Johansson, Jeffrey Gouweleeuw, Jop van der Linden, Ridgeciano Haps, Celso Ortiz, Joris van Overeem, Thom Haye, Markus Henriksen, Dos Santos, Vincent Janssen'den oluşan kadrosuyla başlaması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam