Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Diego kaç maç ceza alacak?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/12/2015 - 10:02 GMT+2

Fenerbahçe, Celtic karşısında 1-0 önde, tur bileti cebinde devam ederken Diego Ribas, 67'de çok gereksiz bir hareketle kendisini attırdı. Diego'nun en az 3 maç ceza alması gündemde.

Diego Ribas, Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda son maçına Celtic karşısında çıkan Fenerbahçe, taraftarının desteğiyle mücadeleye son derece etkili başladı. Lazar Markovic’in golüyle öne de geçen Sarı-Lacivertliler, tur bileti cebinde girdiği ikinci yarıda Diego Ribas’ın çok gereksiz hareketiyle zor durumda kaldı. 67’de topsuz alanda rakibine yaptığı faul nedeniyle direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Diego takımını sahada eksik bıraktı, tur biletini tehlikeye attı. Bir süre bocalayan Sarı-Lacivertliler, 75’te golü de yiyince Kadıköy’de tam bir panik havası yaşandı. Neyse ki, sahadaki futbolcular ortaya koydukları üstün mücadeleyle tehlikeye giren gruptan çıkış vizesini almayı başardı.
Son 16 rövanşına kadar
Diego’nun bu ağır hareketi Fenerbahçe için pahalıya malolmaktan kurtuldu. Ancak Brezilyalı yıldız için durum aynı değil. Çünkü UEFA’nın disiplin talimatlarına göre kasti faulle görülen direkt kırmızı kartın cezası 3 maç. Bu durumda 30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe üst turu geçmesi halinde ‘Son 16 Turu’nun rövanş maçında takımındaki yerini alabilecek.
Soyunma odasında tepki
Diego’nun kırmızı kartına soyunma odasında da hem takım arkadaşlarından hem de teknik heyetten büyük tepki geldiği, oyuncuya kulüp disiplin talimatları doğrultusunda da ceza uygulanacağı öğrenildi.
Yüzüne bile bakmadı
Teknik direktör Vitor Pereira, gereksiz bir hareketle atılan Diego Ribas’ın, oyundan çıkarken yüzüne bile bakmadı. Maç sonunda ise daha kucaklayıcı konuştu.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam