Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Differdange 03 - Trabzonspor maçını canlı izle. Maç hangi kanalda? Lig TV canlı izle canlı takip et

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/07/2015 - 16:10 GMT+3

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında Differdange 03 ile karşılaşıyor. Differdange 03 - Trabzonspor maçını canlı izle.

Trabzonspor - Differdange 03

Görsel kaynağı: Eurosport

Differdange 03 - Trabzonspor maçını canlı izle canlı takip et. (Differdange 03 - Trabzonspor maçını canlı izle canlı takip et. ) Differdange 03 - Trabzonspor maçını canlı izle canlı takip et.
picture

Trabzonspor Differdange

Görsel kaynağı: AA

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme mücadelesi rövanş karşılaşmasında Differdange 03 deplasmanına çıkıyor. Trabzonspor ilk maçta rakibini sahasında 1-0 yenerek deplasmana ufak da olsa avantajlı bir skorla elde etmişti. Peki Differdange 03 Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Lüksemburg'un Differdange 03 takımıyla karşılaşacak bordo-mavililer, Avrupa kupalarında yaptığı 122 maçta 47 galibiyet, 44 yenilgi aldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 159 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 163 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 123.maçına çıkacak.
Bordo-mavililer, geride kalan 122 maçta 47 galibiyet ve 31 beraberlik aldı, 44 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 159 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde de 163 gol gördü. Trabzonspor, 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 74, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Inter Toto Kupası'nda 8 maç oynadı.
picture

Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

KARŞILAŞMA BİLGİLERİ (HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?)
MAÇ: Differdange 03 - Trabzonspor
TARİH: 23.07.2015
SAAT: 20:00
STAT: Josy Barthel
HAKEM: Marco Borg (Malta)
YAYIN: Lig TV
Trabzonspor, Lüksemburg'da tur peşinde
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında 1-0 yendiği Lüksemburg'un Differdange 03 takımı karşısında yarınki rövanşta tur mücadelesi verecek. Yurt dışı ikinci etap kamp çalışmalarını Almanya'nın Trier kentinde gerçekleştiren bordo-mavililer, bu akşam hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç günü, 40 kilometre uzaklıktaki Lüksemburg'a geçecek. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde ilk resmi maçından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, avantajını değerlendirerek 3. ön eleme turuna yükselmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, Josy Barthel Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada tur atlaması halinde, 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki ve Letonya'nın Jelgava takımlarının eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
picture

Trabzonspor - Differdange 03

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni transferler forma giyemeyecek
Bordo-mavili takımda, ilk maçta olduğu gibi UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M'bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı forma giyemeyecek. Bu futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz Yılmaz, Yatabare, Bosingwa, Cardozo gibi oyuncular da takımda yer alamayacak.
Constant hazır, Mehmet Ekici'nin oynaması bekleniyor
Trabzonspor'da geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilmesine karşın takımda yer bulamayan, bu sezon ise Differdange 03 ile oynanılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Constant, Almanya kampında yapılan çalışmalarda hazır hale geldi. Gineli oyuncunun savunmanın solunda forma giyerek bu sezon ilk resmi maçına çıkma olasılığı yüksek. Constant'ın yanı sıra Differdange 03 takımı karşısında takımının galibiyet golünü atan ancak ikinci yarı sakatlanarak maçı tamamlayamayan Mehmet Ekici'nin de durumunun iyi olduğu ve yarınki maçta forma giyebileceği öğrenildi. Bordo-mavili takımın Differdange 03 karşısına Onur Recep Kıvrak, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Constant, Aytaç Kara, Medjani, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Waris 11'i ile çıkması bekleniyor.
picture

Trabzonspor - Differdange 03

Görsel kaynağı: Eurosport

Differdange 03-Trabzonspor maçına doğru
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-0'ın rövanşında yarın deplasmanda Lüksemburg'un Differdange 03 takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Şota Arveladze, kendilerini rakiplerine göre daha önde gördüklerini ve iyi sonuç alarak kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Arveladze, Municipal Stadı'nda bordo-mavili takımın oyuncusu Salih Dursun ile basın toplantısı düzenledi. Yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve yarın da bu sezon ikinci resmi karşılaşmalarını oynayacaklarını belirten Arveladze, "İlk maçta istediğim olmadı ama sonuçta bir hafta daha beraber çalıştık. Daha kaliteli maç bekliyoruz. Bu nedenle yarınki maç bizim için çok önemli. Hazırlık dönemine inşallah böyle moralli devam edeceğiz ve diğer maçlara bakacağız" dedi. Arveladze, Trabzonspor'un ilk maça oranla daha hazır olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine, "Bu, fizik meselesi, daha fazla çalıştık. İlk maç öncesi rakibi ne kadar öncesinde videodan izletirsen izlet, canlı olarak görme fırsatı bulduk. Onları görerek tanıdık. Rakibe göre kendimizi daha önde görüyoruz. İkinci maçta daha iyi sonuç alarak UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz" diye konuştu. Gürcü teknik adam, sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ve Medjani'nin kendilerini iyi hissettiklerini, forma giyme ihtimalleri bulunan bu futbolcularla ilgili kararı maç günü vereceklerini kaydetti. Trabzonspor'un ikinci maçta bir strateji değişimine gitmeyeceğini anlatan Arveladze, "Trabzonspor'un tecrübesini kullanması gerekiyor. Bu kadar çok Avrupa'da oynama tecrübesini kullanmalıyız. Tabii ki hücum, bizim istediğimiz, her gün çalıştığımız bir stildir. Ama bunların bir dakikaları, riskleri var. Ona göre de stratejiyi futbolculara anlattık. Onlar da kendi tecrübelerini inşallah kullanacaklar" ifadelerini kullandı. Şota Arveladze, maçın senaryosunun çok değişmesini düşünmediğini kaydederek, şunları kaydetti: "Rakibin çok açık bir oyun göstereceğini düşünmüyorum. Hocası, futbolcuları kazanmak için gol atmak zorunda olduklarını biliyorlar. 0-0'lık sonuç onlara yetmiyor. Hem kontratak hem hücum olarak biraz daha fazla aktif olmaları, gol atmaları gerekir. Yine de ilk maça göre yüzde 100 tam tersini yapan bir rakip beklemiyorum. Dikkatli, organize olan, kontrataklarla sonuç arayan bir rakip bekliyorum. Onu yarın göreceğiz."
Salih Dursun'un açıklamaları
Trabzonspor'un sağ bek oyuncusu Salih Dursun ise Suruç'taki terör saldırısını kınadığını belirterek sözlerine başladı. Trabzonspor için daha önce hayatını kaybeden isimlerin olduğunu da dile getiren Salih Dursun, şunları söyledi: "Mehmet Dalman, Aykut Adıyaman, Sadık Karşıyakalı, Burak Yıldırım gibi saydığım isimler bu takım, şehir ve forma için canlarını feda ettiler. Bunun bilincindeyiz. Avrupa Ligi bizim için her zaman önemlidir, ülkemizi temsil ediyoruz. Çünkü bu saydığım isimlerin hepsinin ortak yanı ülkelerini çok sevmeleri. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve UEFA Avrupa Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Hocamızın gösterdiği taktikleri uygulayacağız. Gerçek bir Türk gibi mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz."
Trabzonspor, Differdange 03 maçına hazır
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yarın Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını Almanya kampında tamamladı. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz ile Stephane M'bia dışında tüm oyuncular katıldı. İdmanın basına açık bölümünde futbolcular, pas çalışması gerçekleştirdi.
picture

Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

M'bia, antrenmanı yürüyüşle tamamladı
Trabzonspor ile 2 Temmuz'da sözleşme imzalayan ancak Trabzon'daki ilk çalışmada sakatlanan Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia, ilk kez basına açık bir antrenmanda yer aldı. Pas çalışması sırasında ayağının çime takılması sonucu sağ dizinde ödem oluşan ancak Almanya kampına getirilen M'bia, kampın 5. gününde ilk saha çalışmasına katıldı. Almanya kampında bugüne kadar kamp yapılan otelin kondisyon salonunda çalışan futbolcu, basına açık bölümde saha etrafında yürüyüş yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş